daniel_wwa Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 szukalem i tych dwoch nie znalazlem, czy ktos moglby pomoc? 0JF/OJF C6R pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 C6R = alloy wheels 7J x 16 ten-spoke style, offset 45 0JF = weight category front axle weight range 6 - ten już był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_wwa Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomis86 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie znalazłem takiego: X3A (jest jako pierwszy na naklejce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 X3A = national sales program France czyli wszystko jasne Program na Francje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilmuha Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 czy moze mi ktos to przetłumaczyć?: 1LB = disc brakes, front 1G3 = alloy spare wheel with original equipment tires 0G1 = gearshift lever 5RQ = outer right rear view mirror: convex S5L = basic vehicle for bodywork manufacturer T1R = components for, base engine, unit 028.R J50 = suspension range 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 1LB - tarcze hamulcowe , przód (było już!) 1G3- zapasowe koło ze stopów (było) 0G1 - gearshift lever dźwignia zmiany biegów (było) 5RQ = zewnętrzne prawe lusterko: wypukłe (było) T1R = czesci dla podstawowego silnika, jednostka 028.R (było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Koledzy,brak mi tylko dwóch kodów.Przeglądałem całe forum i nigdzie nie znalazłem.Jeśli można to proszę o pomoc.Są to:C1W i 4KC.Zgóry dzięki za pomoc i serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nie mogę znalezć tych kodów: HGR JOM MOT TOT 8AC jeśli ktoś wie co to jest to prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Nie mogę znalezć tych kodów: HGR JOM MOT TOT 8AC jeśli ktoś wie co to jest to prosze o pomoc 8AC = radio "beta" J0M = battery 360 A (80 Ah) - aku M0T = 4-cylinder turbo diesel engine 1.9 L/66 kW direct injection, base engine is T0T - 90KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanx Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 zostały mi 4 kody: 5ru 0yj c1w 4kc pomocy tylko po polsku prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 koledzy ja nie znalazlem takich kodow 2ZS C2E 8ED 8Q3 9Q4 OYK 5RU 4R4 power windows with comfort operation andcircuit breaker prosze o odpowiedz [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2008, 19:11 _________________________________________________ zostały mi 4 kody: 5ru 0yj c1w 4kc pomocy tylko po polsku prosze 4 kc to kategoria wagowa-8 przedniej osi o ile dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no to jak nie mozecie znalezc,to wklejam dla wszystkich generator kodow wyposazenia po angielsku,ale przetlumaczyc,to chyba dacie rade- http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect a tutaj trzeba wpisac kod-jeden, http://igorweb.org/equidec/Default.aspx moze pomoze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 dzieki :th: jak dla mnie ta strona ktora podales http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect jest bardzo dobra tylko szkoda ze nie po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 dobry slownik polsko-angielski powinien wyjasnic sprawe jak ja chodzilem do szkoly to byl tylko rosyjski w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 dobry slownik polsko-angielski powinien wyjasnic sprawe jak ja chodzilem do szkoly to byl tylko rosyjski w szkole juz wiemy ze to audi i te kody zmusily cie do wyjazdu do UK i teraz slownika nie potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 :polew: zmusilo mnie co innego,a slownika uzywam,bo wielu slow nie znam,bo nie uzywam,albo nie potrzebuje jakby co,to sluze pomoca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Panowie, pytanie innej treści... Czy wśród kodów wyposażenia powinno być coś na temat takich rzeczy jak: FIS, tempomat, grzane tyłki? Znajomy kupił autko i w jego kodach nic takiego nie ma a autko jest w to wyposażone Dodam że autko z 1996 roku, kolejna niespodzianka jak dla mnie - takie wypasy w '96?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 4A0 without seat heater 4A1 seat heater, driver's seat 4A2 seat heater, right 4A3 seat heater for front seats separately controlled 4A4 seat heater for front and rear seats separately controlled 4A5 carbon seat heater 4A7 air-conditioned seat 4A8 air-conditioned/massage seat [br]Dopisany: 01 Maj 2008, 02:03 _________________________________________________to jest o grzaanych fotelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 [br]Dopisany: 01 Maj 2008, 02:03 _________________________________________________to jest o grzaanych fotelach A tempomat i FIS? Może mi ktoś jeszcze pokazać jak wyglądała wklejka w 1995/1996 roku Bo jakaś ona ciut uboga w porównaniu z moją... Nie ma tych wartości co są na samym dole pod kodami - masa itd. I na górze brak daty prod. Czyżby kombinowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi