jay_zzA4 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie mam zbyt duzo fotek jak narazie no ale co mam to dam Pozdrawiam edit by: zdeniu
wojtas-audi Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 No ladna seria :biggrin: Jakies plany ??
jay_zzA4 Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Opublikowano 4 Lutego 2007 No narazie alumki na lato jakies 17":-) no i sprzecik ktory mi zostal z poprzedniego auta tylko okablowanie musze kupic bo tamto zostalo w tamtym aucie, za malo czasu mialem zeby to wszystko wyciagnac. Mysle ze cos tam z czasem zmienie, bardziej mnie bawi car audio :D choc w sedanie jest trudniej uzyskac taki sam efekt jak w hatchback'u no ale probowac mozna.
Szewczenko7 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 No 17 duuzo dadza napewno miedzy czasie zrob tez lampki z przodu na te z rocznika 99-00
wiki Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 ładna seria, malutka kosmetyka i będzie ogień
Gość Michał Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Ładny sedanik,moja poprzednia była w identycznym kolorze i też 1.8 :confused: szkoda ze nie tdi albo 1,8T Potwierdzam, wkrótce będzie Ci brakowało mocy. Wrzuc jakieś fotki wnętrza autka
Radek321 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Bardzo ładna ta i chyba w takim samym kolorze jak moja.
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 ciemne kolory autek zawsze mi pasowały, czekamy na więcej fotek
jay_zzA4 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 No wlasnie jak to jest z tymi lampami przednimi z rocznika 99-00 ?? pasuja bez problemow czy trzeba cos przerabiac ??:> Ciesze sie ze wam sie podoba, bo mnie bardzo, zreszta ktora A4 nie jest ladna :D:D
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 No wlasnie jak to jest z tymi lampami przednimi z rocznika 99-00 ?? pasuja bez problemow czy trzeba cos przerabiac bylo 100 razy o tym poszukaj :twisted: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=2783
jay_zzA4 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 A co do silnika to chcialem 1.8 bez T. Jak ja to mowie byla by to kolejna rzecz ktora moze sie zepsuc, a turbo nie jest tanie :/ aaa te 125 Km daje rade wczesniej mialem golfa 3, 1.4 po lekkim tuningu wiec roznica jest wielka jak dla mnie A to moje poprzednie malenstwo troszke nie w temacie tej strony ale byl fajny i pojechal do wawy :/:P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ef7db3b364c920b.html
Gość Michał Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 te 125 Km daje rade wczesniej mialem golfa 3, 1.4 po lekkim tuningu wiec roznica jest wielka jak dla mnie Że daje rade to wiem, ja też sie przesiadłem z golfa III 90 KM na A4 125KM i na początku był banan, jednak z czasem zaczeło brakowac mocy i żałowałem że nie kupiłem 1.8 T choc była okazja :confused: Ale ważne żebys Ty był zadowolony z autka
kathie Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Jeszcze standardzik jak moja:) Ladniutka....w koncu audi No i ja jak kupilam moje cudo tez mowilam,ze starcza mi te 125 km, (wczesniej mialam ibize 1.4-->hahahah) teraz mysle ze to naprawde za malo;/ . Jakies plany oprocz 17' sa? Ja w marcu obnizam no i szybki przyciemniam, na 17' musze jeszcze poczekac.....ehh...zycie studenta hiehie. Pozdrawiam
Boberro Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 piekna seria-wrzucaj jakieś fajne koła i heyah
przemek1979 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 kupilem a4 1.8 pare dni temu i jak dam gazu i popuszcze to obroty fiksuja przez chwile i wchodza sporwotem. co to moze byc?
schiller Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 na początku był banan, jednak z czasem zaczeło brakowac mocy zawsze taj jest nie wazne ile mialbys tej mocy. nawet jakbys jezdzill RS4 B7 to zaloze sie za predzej czy pozniej po prostu bys sie przyzwyczail i wtedy by sie przydalo jakies V10 pod macha. no ale dobra odbiegamy od tematu. autko fajne i silnik tez. wiem cos o tym :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi