Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BFB]1.8TQ+/przelot/S-line/KW/front USA 'RS'/345 S4/19" BBS MOTORSPORT str 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te żarówki Plasma 8500K dobre z opinii?

Opublikowano

Gdzie odsylales ? I poka te zarowki H7, albo zapodaj linka :)

Opublikowano

Wygląda czadowo :)

Mam Avanta z tym samym silnikiem, lakierem i b. podobnym wyposażeniem. Tylko ja prace przy moim dopiero zaczynam :(

Opublikowano
  • Autor

http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226336939.htmlznalezione na forum, bodajże Ucho takie montował i chwalił barwę do DRLa ;)
Lampy robił Grzegorz Kocur, obczajone przez fejsa, ale na forum też kiedyś widziałem jego auto ale nie znam nicku, czarny sedan a4 b5 na atheo bodajże.
ChargerGT, najpierw mechanika a potem przyjemności i powoli do przodu :)

Opublikowano

Nick to fafnasty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

naprawione kolejny raz podświetlenie tablicy, tym razem porządnie, nowa blenda bo w starej dorabiałem blaszki ze starej baterii :decayed: ori lampki+ledy od Tomnika
f26a2573de2d1a15med.jpg

9420da3a00f0ff06med.jpg

bix wleciał na auto ;)
7327096d393cff8emed.jpg

6d1158d06e5b0f44med.jpg

3de08db2968162b4med.jpg

6a0efd8fb49a3647med.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

86bccba90fd8791fmed.jpg jest już nowa rolka na lato :)

Opublikowano

Jest kocur :D Szczęście miałeś chyba z tymi lampami usa, ja dłuuugo szukałem i nic, więc na razie dałem sobie spokój :(

Opublikowano

Szczerze mowiac to spodziewalem sie tutaj "czegos konkretniejszego" majster ...

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, Maciornik napisał:

Jest kocur :D Szczęście miałeś chyba z tymi lampami usa, ja dłuuugo szukałem i nic, więc na razie dałem sobie spokój :(

na fejsie jest grupa "A4 S4 B6 Elite" i gościu co handluje komuś wstawił pod pytaniem o obrysy usa, szybka akcja i kupiłem :)

18 godzin temu, KoJ@K napisał:

Szczerze mowiac to spodziewalem sie tutaj "czegos konkretniejszego" majster ...

czego na przykład? wrzuć coś ciekawego :) nie planowałem tego koła, ale z gościem się wymieniłem za moje stare bez opon + dopłata więc mi się opłacało, teraz muszę opony sprzedać i kupić 19 ;)

Opublikowano

Np jakis vosenkow chociaz :decayed: skoro Ci sie oplacalo, to teraz sprzedaj te i kup takie jakies, jak nalezy :kox:

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, KoJ@K napisał:

Np jakis vosenkow chociaz :decayed: skoro Ci sie oplacalo, to teraz sprzedaj te i kup takie jakies, jak nalezy :kox:

no w planie były JR21, ale ogólnie ciężko teraz dać jakąś rolkę, żeby ktoś nie gadał, że oklepana :P

Opublikowano

No nie gadaj jest jeszcze tego trochę, ale... niestety cza nowe brać [emoji6]

Opublikowano
  • Autor

nooo a nowe kosztujo trochę :P

Opublikowano

Kuuuwa jak ja bym sie mial przejmowac takimi pierdolami to... Kupuje i jezdze na takim kole jakie mi sie podoba, a to ze jest juz "oklepane" i jezdzi na nim pol swiata to mje lata :jerk:widocznie nie tylko jest cos w moim guscie :wink: to tak jakbym mial zachodzic w glowe, ze jezdze A4, jak to przeciez "juz takie oklepane" auto - JeBeMNaTo :banan:

Opublikowano
  • Autor

haha to było z przekąsem :D też mnie to wali, robię auto jak mi się podoba ;) więc wpadła rolka jaka wpadła, jest fajna, lekka jak na 19" i "szportowa" a taka miała być :D

Opublikowano

Noo tobie się ma podobać przede wszystkim i ja też robie pod siebie, ale JR21 ja już mam zaklepaną i w marcu jade po nie także będzie sedan na nich już(chyba pierwszy?) ;)

Edytowane przez dawid7737

Opublikowano

Wiec sprzedawaj to i aplikuj cos "lepsiejszego" bo bez przekonania napisales to, ze Ci sie podoba. :decayed:

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, dawid7737 napisał:

Noo tobie się ma podobać przede wszystkim i ja też robie pod siebie, ale JR21 ja już mam zaklepaną i w marcu jade po nie także będzie sedan na nich już(chyba pierwszy?) ;)

a nie wiem w sumie, dużo tej rolki było w tym roku ;)

5 minut temu, KoJ@K napisał:

Wiec sprzedawaj to i aplikuj cos "lepsiejszego" bo bez przekonania napisales to, ze Ci sie podoba. :decayed:

hahah masz mnie :D tylko kurde nie mam pomysłu, JR21 już nie mogę bo Dawid będzie miał :grin::grin::grin:

Opublikowano

Aaaa no tak ... :facepalm: