niestandardowy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zapomniales dodac ze wleciala jeszcze zima
Kamyk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) ło rany ? brązowe??? Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Kamyk
carrera369 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie wiem jak na żywo wyglądają te fotele, ale na zdjęciach kiepsko wyglądają w połączeniu z tym pięknym czerwonym lakierem. Szyby oczywiście wyglądają paskudnie.
griga-st Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 na zdjęciach kiepsko wyglądają (..) Szyby oczywiście wyglądają paskudnie. Wygląda świetnie(siedzenia). Szyby nieźle, ale ori to ori...
seba.jedesign Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie chciałeś czarnej skóry do tego soczystego koloru ??
ChiPis Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja, jak zwykle odmiennie niż reszta ;D zajefajny kolor skóry! Sam na pewno nie włożył bym go do mojej, ale z czerwonym kolorkiem widzi mi się bardzo! No i szyby pierwsza klasa ;P No i wydechy z dyfuzorem Zapomniałem dodać... Prędziochem po listwy s-line zewnętrzne! ;D
jaguś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 panowie skór nie chciałem czarnych coś jasnego żeby odbijał się środek i nie czuł się jak w trumnie.Odnośnie szyb jestem zawiedziony bo firma co mi oklejała powiedziała że bedzie jaśniejsza a jest dużo za mocno i prawdopodobnie będzie wymieniana na jasniejsza
MARCIN607 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mi też się wnętrze podoba. Widziałem takie kombo w markowym czerwonym C6 i była kosa.
liquid8p Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wnętrze spoko, dorzuć listwy zewnętrzne s-line o których wspomniałeś i zmień kiere, bo ta 4 ramienna dziwnie wygląda
Ogi Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na zywo ten kolor wnetrza wyglada naprawde super, zdjecia nie oddaja nawet w polowie tego jak dobrze to wyglada. Szyby niestety kicha.
jaguś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Panowie doradzcie mi czy sciagnac ta folie czy wymienic na jasniejsza
Ogi Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja bym sciagnal zupelnie, po prostu nie podoba mi sie taki misz masz na samochodzie, jak juz miec przyciemnione to calosc no ale nasze prawo na to nie pozwala wiec po prostu sobie daruje.
carrera369 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ja bym sciagnal zupelnie, po prostu nie podoba mi sie taki misz masz na samochodzie, jak juz miec przyciemnione to calosc no ale nasze prawo na to nie pozwala wiec po prostu sobie daruje. x2
kosek87 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 to ja się wyrwę z tłumu mi się szybki podobają... nabrała charakteru
jaguś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Wiadomo kazdy ma inna opinie ale patrzac na az tak ciemna folie jakos mi to nie odpowiada wizualnie wiec bedzie zmiana na troszke jasniejsza atrapa oryginalna rs4 przyszla ale d*pa nie pasuje do zderzaka widocznie tylko chinski zamienik Edytowane 15 Grudnia 2015 przez jaguś
paulus108 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Piekna A4 :-) w super kolorze. Rzadko niestety widzie sie czerwone A4, a szkoda bo wygladaja niezle. Choc Audi chyba specjalnie oprocz LY3J Brilliant Red ma jeszcze ten Czerwony Misano - drozszy, ale jeszcze ladniejszy - bo... bardziej czerwony a la Ferrari.
jaguś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nawet nie wiedzialem ze sa 2 odcinie czerwonego
luck109 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Choc Audi chyba specjalnie oprocz LY3J Brilliant Red ma jeszcze ten Czerwony Misano - drozszy, ale jeszcze ladniejszy - bo... bardziej czerwony a la Ferrari. Pierwszy to 'zwykły' czerwony, a drugi to perła
black4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Piekna A4 :-) w super kolorze. Rzadko niestety widzie sie czerwone A4, a szkoda bo wygladaja niezle. Choc Audi chyba specjalnie oprocz LY3J Brilliant Red ma jeszcze ten Czerwony Misano - drozszy, ale jeszcze ladniejszy - bo... bardziej czerwony a la Ferrari. Witaj, Tak Misano red to zdaje się perła i metallic Na żywo robi niesamowite wrażenie, zwłaszcza w pakiecie czerń Pozdrawiam!
luck109 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na żywo robi niesamowite wrażenie, zwłaszcza w pakiecie czerń Muszę się zgodzić,wiem coś o tym
Rekomendowane odpowiedzi