BartekTQ Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 witam od jakiegoś czasu jeżdże bez głównego wyświetlacza fis jest duży problem ze znalezieniem licznika ze sprawnym fisem. pytanie co by sie stało jakbym założył zegary od anglika co trzeba zmienić żeby działało jak w europejczyku i czy wogóle warto
marcin_franz Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Pewnie, że warto. Będzie Ci po prostu pokazywać w "innej skali" (angielskiej). Ale nie będzie zakłamywał. A jak masz kabel kkl to bedziesz mogł przełożyć tarcze ze swojego licznika oraz zmienić wsad na europejski i wszystko będzie działać jak w oryginale.
Milena1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Słyszałam, że prędkość w anglikach pokazana jest w milach.
marcin_franz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Słyszałam, że prędkość w anglikach pokazana jest w milach.Dokładnie tak
tfk83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja mam zegary od Anglika i jest oki. Można bez zmiany wsadu zmienić mile na km tak żeby przebieg też pokazywało w km.
marcin_franz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 No tak, ale tarcza jest nadal w milach i to trochę drażni oczy
Fazii Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Moman ma tarcze zamienniki z mil na km/h tak, że nie trzeba zmieniać wsadu
tfk83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja mam tarcze i mile i km i idzie się przyzwyczaić , no i w czasie kontroli " dlaczego Pan jechał 100 km/h przez miasto?? - jakie 100 - 60 "
Rekomendowane odpowiedzi