yater1 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Dwie fotki mojego autka w wydaniu zimowym (pełnym :biggrin: jak to w zimie) PS 1 Tylko nie mówić "i dlatego nigdy nie kupie białego auta" jak umyję to zapodam ładniejsze PS 2 Może ktoś wie gdzie we Wrocku w miarę tanio podłącze się pod VAGa bo parę koników gdzieś mi się zapodziało, w sumie to może być cały dobry serwis po jescze muszę paski wymienić.??
ykk Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Biale auta sa bardzo ladne! Pomaluj tylko dokladki zmien lampki na poliftowe moze jakas fajna fela (czarna) takie autko black&white bardzo ladnie sie prezentuja! :smile:
Radek321 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Ładnie się prezentuje na śniegu :biggrin:
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 nawet, nawet ciekawie wygląda A4 nawet w bieli jest ładnie
adamq Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Mnie się też podoba!! Kolega @yater1 jak wypoleruje i wywoskuje, to nas będzie aż w oczy raziło przed monitorami Śnieżynka, jak śnieg biała i puszysta :biggrin:
Gość TURBOPABLO Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Bardzo fajne to Twoje . Serwis we Wrocławiu polecam tylko jeden Audi Centrum Wrocław Al.Karkonoska 47. Zdjęcia widzę robiłeś pod moim ulubionym kościółkiem.
Szewczenko7 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Fajne ...kilka detali nie zaszkodzi wymienic :smile:
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 jednym słowem królowa śniegu :twisted:
pre_pl Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 mi tam biały też się podoba... fajnie wygląda tylko zdejmij ten hak, bo nijak on się ma do białej limuzyny... No i myjka by się przydała
Gość zdeniu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 "i dlatego nigdy nie kupie białego auta" nic dodać nic ująć :twisted:
yater1 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 tylko zdejmij ten hak, bo nijak on się ma do białej limuzyny... No jescze nie wiem jak a pozatym jest brudny
agrabsabi Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jest teraz taka dziwna i niezrozumiała nagonka, że białe autko jest be. jeszcze do niedawna nagonka trwała na białe i czerwone autka :twisted: z czerwonych już zeszli a nawet popularne się stają :biggrin: białe niestety jeszcze są tępione ...ale to tylko kwestia czasu
Rekomendowane odpowiedzi