toma085 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Witam mam taki dylemacik zamówiłem zderzak s-line i zastanawiam się czy da się tam wpasować coś innego niż ori która jest brzydka a na dodatek cholernie droga widziałem jak koledzy kładą tam od s4 ale też mi to średnio podchodzi , gdzieś widziałem jak ktoś miał tam plaster miodu który ładnie komponował się z bocznymi kratkami i można do tego też spokojnie dokupić górny grill. Może ktoś ma namiary na tę środkową kratkę w plastrze miodu lub z czego ją dorezać?
3r4 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Od s4 to chyba to chyba w górny grill wkładają, nie wiem czy dolna kratka od s4 w ogóle pasuje na dół do zderzaka s-line. Co najwyżej z a6 można dorezać "zamiennik" do sline
kaman Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Dolny grill z s4 pasuje do zderzaka s-line po dorezaniu - wyciągamy grill z ramki s4 i podcinany go do ramki z s-line, czyli trzeba mieć dwa grille żeby coś takiego wymodzić, ewentualnie grill z s4 i sama ramkę z s-line Wysłane z jabłka
Gość Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Cała s4 wejdzie tylko dół ramki już zostaje na zderzaku ;-) Edytowane 5 Lutego 2017 przez R7 JAREK
kaman Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Calkiem dobrze to wyglada Ale grill musiałeś przypiąć jakimiś opaskami czy trzyma sie bez problemu? Trzeba inwestować w zderzak i pakować dolny grill z s4 Btw. Dlugo juz jeździsz na bixach bez spryskiwaczy? Wysłane z jabłka
turzol Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Btw. Dlugo juz jeździsz na bixach bez spryskiwaczy? Wysłane z jabłka To nie są bixy
kaman Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 I wszystko jasne. Na telefonie na miniaturce słabo widać, a link zewnętrzny nie chce mi sie otworzyć - coś internet mi dzisiaj odwala. W takim razie nie było pytania [emoji28] Wysłane z jabłka
Gość Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Lampy są zwykłe. Atrapa trzyma się sama ale ponieważ kosztuje około 400-500 , radzę przypiąć opaskami do pionowych wzmocnień zderzaka . Nie ma co ułatwiać roboty złodziejom. a tu masz wersję chrom : Edytowane 14 Września 2015 przez R7 JAREK
toma085 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Je pokombinuję z plastrem miodu , jest taka kratka na allegro ma idento wzór jak te boczne.
C4NC3R Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Plaster miodu?Jak ma sie góre s4 to i dół s4 i jest miodzio. Miałem rezać dolny grill od eSy w ramkę od S-line i zwątpiłem w swoje możliwości. Chyba nie będę bawił się w pół środki i kupie zdrzak od eSki na przód + dokładka od cupry:)
MichałA4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Przy rezaniu grill z esy do s-line możliwości nie są przeszkodą mając ramkę i kratę spokojnie wszystko spasujesz powiem więcej nawet będzie się to trzymać bez żadnych trytytek..... Przeszkodą w tym modzie jest cena dwóch grilli ;/
toma085 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 No właśnie a grill plaster miodu się kupi a dół doreza.
C4NC3R Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) No fakt cena to raz i dwa w moim przypadku to dużo centralny IC, który wymagał wycięcia w zderzaku dolnych mocowań grila aby zejść z nim jak najniżej... Ja preferuje styl OEM, plaster miodu może trochę wiocha zalecieć, ale jak kto woli. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 26 Września 2015 przez C4NC3R
phototraveller Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam, Szukam wlasnie dokladnie tego samego dla swojej standardowej S-lini z 2003 - ten spoiler pod zderzakiem, wie ktos jaki to numer czesci i jak to znalezc? Dzieki za jakiekolwiek podpowiedzi.
daniels Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 No właśnie a grill plaster miodu się kupi a dół doreza. miałem plaster miodu góra z allegro dół dorezałem z golfa
toma085 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Z jakiego golfa poka foto.
radio22 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) U mnie tak to wygląda Na żywo wygląda o wiele lepiej Edytowane 2 Października 2015 przez radio22
toma085 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Myślałem że masz plaster miodu , zdjęcie.
MichałA4 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) U mnie tak to wygląda Na żywo wygląda o wiele lepiej Nie wytrzymał musiał się pochwalić A poważnie przeszczep od Esy to jedyna słuszna opcja ze zmianą grilli do tego frontu, choć ta niebieska furmanka powyżej też niczego sobie wygląda Rezaj plaster miodu zobaczymy jak to na naszej PL ziemi wyjdzie Edytowane 5 Października 2015 przez MichałA4
Rekomendowane odpowiedzi