wrzosu Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 najpewniej zaczeła grac mi pompa paliwa. Mam u siebie w CAGA o takim nr 03L130755, kolega ma na stanie z polifta 03L130755AC czy to wejdzie bez problemu? czy dać sobie spokój i założyć o tym samym nr? dziękuję!
marcinmariusz Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Sprawdzałeś czy są opiłki?Też wymieniałem pompę,starą miałem taką samą jak Ty.Nowa miała inne numery,nie pamiętam jakie. Zmieniłem tylko koło pasowe bo na nowej pompie było mniejsze.
wrzosu Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 auto jeździ, pali nie ma problemu. Problem jest natomiast z dzwonieniem Bóg wie skąd. chcę wrzucić na próbę inną a taką mam pod ręką
marcinmariusz Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Jedna śrubka,odkręć czujnik i zobaczysz czy są opiłki. Jak pada pompa paliwowa to raczej słychać takie cykanie. Dwie śrubki,sorki Edytowane 18 Września 2015 przez marcinmariusz
alvaro Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Jak co też mam gdzieś pompę z przebiegiem 43 tys km z 2008 roku
wrzosu Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Jedna śrubka,odkręć czujnik i zobaczysz czy są opiłki. Jak pada pompa paliwowa to raczej słychać takie cykanie. Dwie śrubki,sorki opiłków nie ma. Jak co też mam gdzieś pompę z przebiegiem 43 tys km z 2008 roku poszło PW
danolek Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jedna śrubka,odkręć czujnik i zobaczysz czy są opiłki. Jak pada pompa paliwowa to raczej słychać takie cykanie. Dwie śrubki,sorki Marcin moglbys mi wskazac,gdzie jest to wszystko umiejscowione i jak sie mniej wiecej do tego zabrac?
bigjasiu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 i jak, podmieniłeś pompę?? cykanie ustało???
Rekomendowane odpowiedzi