kowal88 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Panowanie czym przykleić dekielki do aluminium?? jakiś silikon??poxilina?? Edytowane 19 Września 2015 przez kowal88
Marcin Gugu33 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 chyba poxilina chyba ze jakis klej do aluminium??
jacek70 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Kropelka też trzyma , po dobrym wyczyszczeniu powierzchni.
kowal88 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 znajomy mówił mi ,że jaki kolwiek klej do szyb ale podobno trzyma jak cholera?? a wiadomo jakieś wyważenie kół czy coś i trzeba wybijać dekielki
Fido Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 chyba poxilina chyba ze jakis klej do aluminium?? Odstaw te prochy bo z mózgu tylko sieczke robią. Panowanie czym przykleić dekielki do aluminium?? A czemu chcesz przyklejać ? Odpadają czy są luźne ???
kowal88 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 zamówiłem sobie z allegro nie trafiłem w minimalnie w średnicę otworu...mój błąd, i pomyślałem ,że po prostu je przekleje przynamniej na pare sezonów do póki opon nie będę musiał wymienić( przy wyważeniu będą je musieli wywalić)
Fido Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 To użyj silikonu. Przynajmniej będziesz je mógł zdemontować, bo jak skleisz klejem to już będą do wyrzucenia.
Rekomendowane odpowiedzi