vwbartus Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich Trochę historii Miałem MK3 GT które skasowałem później miałem MK4 GTI które niestety musiałem sprzedać bo rodzina mi sie powiększyła i nie zmieściłby mi się wózek potem kupiłem VW borę śmigałem ją 6 lat i myślę że co niektórzy mogą ją kojarzyć No dobra Borę sprzedałem i 2 lutego 2014 kupiłem A4 B7 w czerwonym kolorze ale już się przyzwyczaiłem MODEL: Audi A4 B7SILNIK: 3.0 TDI ASBKOLOR: LZ3MMOC: seria 237 PSMODY POD MASKĄ: SeriaZAWIESZENIE:Gwint KW v 1UKŁAD HAMULCOWY: Przód: 6 tłoczkowe Brembo z porsche cayenne + tarcze 345 mm Tył ; seria 288mmKOŁA: Lato: VW Omanyt 19 4x9J opona 215/35/19 ET 33 , tył dystans 13 mm Zima : Avus III 18 8J ET 45 + opony 235/40/18 NADWOZIE: Zwykła seria Dodane : daszek s line na tylnej klapie , zderzak sline , grill s4 , progi s4 , dokładka z cupry pod przedni zderzak ,tylny dyfuzor s-line , spryskiwacze mgiełkoweWNĘTRZE: oprócz tego co nie widać : fotochromy , grzana tylna kanapa Dodane: Pedały + podstopnica RS , Kierownica z audi TT , moduły składanych lusterek przy zamykaniu z kluczyka , czarny mieszek z czerwoną nicią , gałka s-line , ręczny ala RS , dekory pomalowane w black piano , przełącznik świateł z chromowaną obwódką i przełącznikiem w chromieAUDIO: RNS-E , system bose Tak wyglądała zaraz jak ją kupiłem Zaraz po zakupie wymiana wszystkich filtrów i olejów I tak miałem jeździć , nic przy niej nie robić tylko lać paliwo i jeździć Długo nie wytrzymałem bo po 5 miesiącach zaczęło się Na pierwszy ogień Gwint KW Później koła i kilka pierdół : listwy S4 , daszek Sline , tylny dyfuzor sline , zderzak sline razem z grillem s4 , dokładka ad leona cupry , dywaniki Po tych zabiegach auto wygląda tak Ostatnio byłem na małym detalingu Zima 2015/16 Hamulce 6 Tłoczkowe + tarcze 345 Zaciski na razie w podkładzie na wiosnę będą malowane i zakładane . Kupiłem w końcu koło zapasowe 18 calowe pełno wymiarowe Na zimę kupiłem Avusy III z baloniastą oponą 235/40/18 dystans z tyłu 10 a z przodu 5 mm Wpadły również pedał RS Rok 2016 Kierownica TT S-line Tu już na aucie No i na koniec w dniu 16 stycznia 2016r. wymieniłem Wtryski przy przebiegu 126.600 km Odnowione felgi Omanyt 4x9J 19' Nowe opony Falken AZENIS FK453 215/35/19 Mieszek , ręczny , gałka s-line Przełącznik świateł z chromowaną obwódką i przełącznikiem w chromie , nowe dekielki do felg Kwiecień 2016 Hamulce gotowe do montażu Już zamontowane Detaling wnętrza w Strefie blasku . I na koniec Całokształt na sezon 2016 Plany hmm na pierwszy ogień idzie chip i większe hamulce a później to czas pokaże CDN............. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dobrze działasz , powodzenia w modzeniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 no prosze,coraz wiecej golfowców,borowców i ludzi z golfa i zone tu dochodzi!!Kolor mega,chcialbym tez czerwonego!!juz myslalem ze Bora ma dozywotke u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 no wszytko zmierza w dobrą strone ładny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 no prosze,coraz wiecej golfowców,borowców i ludzi z golfa i zone tu dochodzi!!Kolor mega,chcialbym tez czerwonego!!juz myslalem ze Bora ma dozywotke u ciebie na zona i golfa codziennie zaglądam z borą to tak że po 6 latach przyszedł czas na zmiany a dla dziedziców mam mk1 cabrio Ps a Twój nick z zone albo golfa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 B7 Avant dobrze wygląda w czerwonym kolorze Myślałeś o czarnych relingach oraz ramkach szyb i grilla ? Te felgi w B7 średnio pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 no prosze,coraz wiecej golfowców,borowców i ludzi z golfa i zone tu dochodzi!!Kolor mega,chcialbym tez czerwonego!!juz myslalem ze Bora ma dozywotke u ciebie na zona i golfa codziennie zaglądam z borą to tak że po 6 latach przyszedł czas na zmiany a dla dziedziców mam mk1 cabrio Ps a Twój nick z zone albo golfa ? lukas.g60 golf to golf heh,u mnie 3 w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Dobry wybur z Vw na Audi, audiczka piękna powodzenia modzeniu oraz bezawaryjnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek92 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 audi widziane i obejrzane na ostatnim vag weekendzie bardzo mi się spodobało;) bezawaryjności ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 no prosze,coraz wiecej golfowców,borowców i ludzi z golfa i zone tu dochodzi!!Kolor mega,chcialbym tez czerwonego!!juz myslalem ze Bora ma dozywotke u ciebie na zona i golfa codziennie zaglądam z borą to tak że po 6 latach przyszedł czas na zmiany a dla dziedziców mam mk1 cabrio Ps a Twój nick z zone albo golfa ? lukas.g60 golf to golf heh,u mnie 3 w tej chwili wow pamiętam jak jarałem sie paskiem na betkach to był chyba 2010 rok no i ostatnio paskiem 5,5 US na białych TH jeśli to Ty B7 Avant dobrze wygląda w czerwonym kolorze Myślałeś o czarnych relingach oraz ramkach szyb i grilla ? Te felgi w B7 średnio pasują. O czarnych dodatkach myślałem od samego początku ale jakoś na razie chrom mnie przekonuje , co do koła to na bank się zmieni ale to może w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 wow pamiętam jak jarałem sie paskiem na betkach to był chyba 2010 rok no i ostatnio paskiem 5,5 US na białych TH jeśli to Ty no i wlasnie z passatów trafilem na audi heh,zobaczymy co to bedzie.co do twojej to naprawde super sie prezenci,i juz duzo dostales w standardzie!Po servisach mam ndzieje ze bedzie sluzyc bezawaryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Sądząc po poprzednim projekcie możemy na pewno liczyć na ciekawy dalszy ciąg prac, nigdzie po forach nie widzialem twojego autka, fajnie że tutaj trafilo na pewno będę obserwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Auto mega. Do tego 3.0..Kolor jeden z moich ulubionych, nie wiem czy next car nie będzie w tym kolorze. Jakie to et felgi?masz dystans? Pięknie to siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Zima 2015/16 Hamulce 6 Tłoczkowe + tarcze 345 Zaciski na razie w podkładzie na wiosnę będą malowane i zakładane . Kupiłem w końcu koło zapasowe pełno wymiarowe Na zimę kupiłem Avusy III z baloniastą oponą 235/40/18 dystans z tyłu 10 a z przodu 5 mm Wpadły również pedał RS Kierownica TT S-line Tu już na aucie Edytowane 17 Stycznia 2016 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zmiany konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 heble wymiatają na jaki kolor bedziesz malował? kiera też kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 heble wymiatają na jaki kolor bedziesz malował? kiera też kox Jeszcze na 100 % nie wybrałem albo na żółty albo czerwony ale na 85% żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Żółte są ok, ale ciekawe jak przy czerwonej budzie się przyjmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Grzes a z drugiej strony czerwony z czerwonym może nie zaciekawie wyglądać .Ale jeszcze zobaczymy co i jak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Grubo do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi