Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] Rodzinne czerwone combi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówi @FroS-t - zapodaj sobie na nie powłoke, tutaj masz filmik jak u mnie Gyeon Rim się spisywał w tamtym sezonie, w tym roku przed założeniem na auto dostaną kolejną warstwe :dance:

Opublikowano
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

Tak jak mówi @FroS-t - zapodaj sobie na nie powłoke, tutaj masz filmik jak u mnie Gyeon Rim się spisywał w tamtym sezonie, w tym roku przed założeniem na auto dostaną kolejną warstwe :dance:

A masz filmik jak to wyglada po pół roku albo po sezonie ? 

Opublikowano

Dekielki szare masz z chromowanym pierścieniem w koło ? Jak nie będziesz zakładał to mozemy się dogadać w przyszłym tygodniu

Edit: nieaktualne

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
2 godziny temu, Norbas napisał:

A masz filmik jak to wyglada po pół roku albo po sezonie ? 

Tak samo siedzi, taka powłoka sezon powinna wytrzymać jak dobrze odtłuszczone i wyczyszczone koło, jeszcze jak psikniete co jakiś czas Sonaxem BSD czy Gyeon Cure lub CarPro Reload to już w ogóle będzie dobrze....

Opublikowano

Ten filmik byl nagrywany jakoś pod koniec sezonu, może z miesiąc przed tym jak zdjąłem koła, więc po sezonie kropelkowały dalej tak samo, ewentualnie ciut ciut ciut ciut...ke mniej :cool1: naprawde specyfik warty nałożenia !!

Opublikowano

Koju daj jakis namiar na to

Opublikowano
Teraz, HOLMATRO napisał:

Koju daj jakis namiar na to

Nie dawaj !!!!! Tajemnica :decayed:

Opublikowano

Dobra, smalcem zrobię.

Opublikowano

Taki joke, niektóre studia detailingowe się tak zachowują, wszystko jest tajemnica wielka heh i kosmiczna technologia :decayed: Gyeon Rim poprostu wpisz na Allegro ale tez CarPro Dlux daje rade, dużo firm ma powłoki ale warto spojrzeć na cenę i ilość preparatu, taki Gyeon czy CarPro powinno starczyć na dwa trzy komplety kół , dobrze umyj, odtłuścić i smarować :jerk:

Opublikowano
10 godzin temu, FroS-t napisał:

Taki joke, niektóre studia detailingowe się tak zachowują, wszystko jest tajemnica wielka heh i kosmiczna technologia :decayed: Gyeon Rim poprostu wpisz na Allegro ale tez CarPro Dlux daje rade, dużo firm ma powłoki ale warto spojrzeć na cenę i ilość preparatu, taki Gyeon czy CarPro powinno starczyć na dwa trzy komplety kół , dobrze umyj, odtłuścić i smarować :jerk:

Tą powłoką można zabezpieczać również zaciski od hebli czy nie za bardzo? :jerk:

Opublikowano

Jak najbardziej

Opublikowano

Tak jak już napisał @FroS-t - na felgach leży gyeon Rim i można jak najbardziej nałożyć go na zaciski :cool1:

Opublikowano

Jest już lista zakupów zrobiona, razem z felgami pojdzie cała karoseria od podstaw, w środę wyjazd po nowy felunek :cool1:

Opublikowano

Cierpliwie czekam na fotki bo będzie brat bliźniak mojej byłej b7 :D czerwony 3.0 s-line na ori rotorach :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Oliwa wymieniona , koła letnie w końcu poskładane i wylądowały na aucie . Niestety tak jak Omanyty tak samo Rotory opierały się o zacisk wiec musiałem na przód dać dystans 5 mm co dało ET 28 przy szerokości 9J Na tył też wpadną dystanse 5 mm bo jakoś dziwnie się koło schowało . Więc tak oto moja koza w tym sezonie będzie się prezencić :wink:

20180414_191035_zpsc30amwsd.jpg

20180414_191050_zpsasmrtiqg.jpg

20180414_191059_zpsvwvxk6ia.jpg

20180414_190548_zpsmrzndaat.jpg

20180414_162555_zpswbvox9u2.jpg

a tak to wygląda z boku

Przód + 5 mm dystans

20180412_212555_zpsvwhrjgsc.jpg

Tył

20180412_212544_zpsqmjg1ggl.jpg

Edytowane przez vwbartus

Opublikowano

Malina !

Opublikowano

[emoji108][emoji108][emoji108] Pięknie, ale zrób coś tym hostingiem bo nie wyświetlają się miniaturki, dopiero po kliknięciu na obrazek kieruje do pełnego rozmiaru.

Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
58 minut temu, karol1981 napisał:

emoji108.pngemoji108.pngemoji108.png Pięknie, ale zrób coś tym hostingiem bo nie wyświetlają się miniaturki, dopiero po kliknięciu na obrazek kieruje do pełnego rozmiaru.

Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka

Tobie przynajmniej po kliknięciu pokazuje, a mi już nie:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

dodane przez forum

forum1.jpg

forum2.jpg

forum4.jpg

forum5.jpg

forum6.jpg

forum7.jpg

forum.jpg