vwbartus Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zestaw hamulców przed montażem a tu już wszystko zamontowane , ogólnie muszę przód jeszcze obniżyć o jakieś 3 cm bo koza straszna o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Super Bartek, też właśnie jestem na etapie hamulców Nie myslałes żeby listwy boczne i lusterka dać może na czarno? Śliczne B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Trochę w dół, jakiś większy hebel na tył i będzie elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajgi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 jest bajerka majster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armorsnake Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajnie działasz z autem. Hebel mega. Dziwi mnie tyko, że od razu miałeś lampy sline na aucie (przezroczysty kierunek, żarówka PY21W). Jeżeli była taka opcja przy kupnie auta bez pakietu sline to poprawcie mnie. Dokładka od cupry według mnie nie pasuje do zderzaka sline, wygląda to jak by była dokładka dokładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiszek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 ależ wygląda ! nieprzeciętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajnie działasz z autem. Hebel mega. Dziwi mnie tyko, że od razu miałeś lampy sline na aucie (przezroczysty kierunek, żarówka PY21W). Jeżeli była taka opcja przy kupnie auta bez pakietu sline to poprawcie mnie. Dokładka od cupry według mnie nie pasuje do zderzaka sline, wygląda to jak by była dokładka dokładki. Lampy to nie jest żadna wersja Sline tylko od takiego rocznika puszczali biały kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armorsnake Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzieki za wyjaśnienie. A wiesz może dokładnie od kiedy takie wychodziły, miesiąc/rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzieki za wyjaśnienie. A wiesz może dokładnie od kiedy takie wychodziły, miesiąc/rok? O ile dobrze pamiętam to od drugiej połowy 2006r. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Kiedy byłem na zlocie miłośników grupy VAG i nie tylko Worthrsee 2016 oddałem auto na przygotowanie auta do sezonu letniego do Strefy Blasku i kolega Sławek spisał sie zawodowo Ogarnął z zewnątrz i w wewnątrz mojego parcha Wnętrze : Na zewnątrz : Sunięte A4 i Quattro I w końcu przód obniżałem o 3 cm Muszę w końcu zamówić końcówki tłumika i wymienić tylną wycieraczkę na tą z Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale dałeś czadu z tym obniżeniem przodu Nie wiem czy jest sen się powtarzać ale PIĘKNA JEST !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To ja lubię błotnik z przodu już się świeci od przycierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jakiej średnicy tarcze masz z przodu , ten zacisk wchodzi bez żadnej przeróbki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Pieknie siadło , całoksztalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wywal ten znaczek S4 z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) To ja lubię błotnik z przodu już się świeci od przycierania? Błotniki są zrolowane i przeciera tylko jak szybko wchodzi się w ostre zakręty .Jakiej średnicy tarcze masz z przodu , ten zacisk wchodzi bez żadnej przeróbki ?Tarcze 345 a zaciski wchodzą P&PWywal ten znaczek S4 z grilla I co tam ma włożyć ? bo coś tam musi być. Edytowane 1 Maja 2016 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Bartek jakie masz opony? chodzi mi o szerokość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ale dałeś czadu z tym obniżeniem przodu Nie wiem czy jest sen się powtarzać ale PIĘKNA JEST !! Dzięki wielkie Bartek jakie masz opony? chodzi mi o szerokość.... Opony to 215/35/19 Falken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wywal ten znaczek S4 z grilla I co tam ma włożyć ? bo coś tam musi być. MPower a tak serio to ja odkleiłem 4 i zostawiłem samo S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 MPower a tak serio to ja odkleiłem 4 i zostawiłem samo S Teraz trend jest na 1.4 MPi A poważnie to jak usunę 4 to zostanie szary kwadrat w moim przypadku a inny znaczek tam nie pasuje bo już przymierzałem np quattro , więc niestety pozostanie to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi