Śmierć z nieba Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Witam, w końu udało mi się zaprezentować swój wykre, auto total seria(nie licząc końcowego tłumika S4), wszystko strojone na Pb95. http://www.directupload.net/file/d/4125/io53btnj_jpg.htm
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 wynik rewelka i bonus z fabryki
Śmierć z nieba Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 wynik rewelka i bonus z fabryki No całkiem całkiem, Witek mówił że wszystkie Vagi na nowych sterownikach maja takie bonusy
szogun555 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam, autko było robione po kablu, czy sterownik do wyjęcia ? Jakie koszta u Witka bez zmiany wydechu ? Kiedyś robiłem u niego b7, a teraz myśle nad b8. W Compsporcie mi powiedzieli 2500pln. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Śmierć z nieba Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam, autko było robione po kablu, czy sterownik do wyjęcia ? Jakie koszta u Witka bez zmiany wydechu ? Kiedyś robiłem u niego b7, a teraz myśle nad b8. W Compsporcie mi powiedzieli 2500pln. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Witam, operacja po kablu, oczywiście Witek pełna profeska, koszta znacznie mniejsze niż pisałeś, o dokładną cenę napisz do Witka, ja brałem na FV
juby_p Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 tia, bonusy... Bonusy zdążają się ale od hamowni a nie fabryki...
marcin4x4 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) dokładnie, zwłaszcza w nowszych autach. Przecież najważniejsza jest ekologia. Edytowane 2 Lutego 2016 przez marcin4x4
arek_cccp Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 tia, bonusy... Bonusy zdążają się ale od hamowni a nie fabryki... Te bonusy często są zbyt duże w Warszawie
Rekomendowane odpowiedzi