Whiti Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich Pragnę przedstawić Wam moje oczko w głowie Autko z 2003 roku z przebiegiem ok. 233 tysSilnik: 1.9TDI (AVF) po delikatnym chipie z ABT (ok.170KM) Quattro Lakier: LZ9W - EBONY SCHWARZ PEARLWyposażenie nie należy do najbogatszych ale przecież trzeba mieć co dokładać z nowych rzeczy - 6 x Airbag - ESP, ABS- 4 szyby w prądzie- klimatyzacja automatyczna, dwustrefowa- sportowa, 3-ramienna kierownica- sportowe fotele- radio Ori Concert II- wspomaganie kierownicy- lampy ksenonowe- chromy wokół szybZ zewnątrz zrobione zostało już:- doły zderzaków w kolorze nadwozia- przyciemnione szyby- listwy drzwiowe od S4 w czarnym macie- koło 17"- dokładka przedniego zderzaka- czarny grill i znaczek OOOO- wycieraczka od Q5- kompletnie nowe zawieszenie ( wahacze, drążki)- sprężyny obniżające Eibach Pro Kit wraz ze sportowymi amortyzatorami- przyciemnione tylne lampy i kierunki- profesjonalna korekta lakieruWewnątrz niewiele zmian:- lusterko wsteczne od s-line- oświetlenie drzwi po otwarciu- dekory led - diody w podsufitce oświetlające wnętrzeCo do planów to mam jak każdy inny, zobaczymy tylko na co budżet pozwoli - większe koło - Już czeka w garażu na wiosnę - lotka na klapę - DONE - zderzaki od s-line- tylni zderzak pod 2 rury i końcówki Ultera 90mm - DONE- czarna podsufitka od s-line - montaż podświetlenia przestrzeni nóg - DONE - Adapter AUX do radia - DONE Na koniec przedstawiam kilka zdjęć do oglądania i komentowania Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Whiti
adrian.orlik1982 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Cześć, bardzo ładna sztuka czekamy na zdjęcia po przeróbkach ;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Czaki89 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Widze że już troche pomodzone ..powodzenie w dalszej pracy nad Audiolą !
Whiti Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Już od jakiegoś czasu po troszku coś tam modziłem inspirując się klubowymi autami a dopiero teraz znalazłem czas na założenie tematu
mariuszbielsko Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 hej autko godne uwagi powodzenia w modach oraz bezawaryjności
Whiti Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Dzięki, odpukać nic poważnego sie nie dzieje i niech tak pozostanie na wieki wieków
mariuszbielsko Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 bedzie służyć jakie plany dalsze
miszka Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Czy ja dobrze widze , czy okleiłeś nawiewy jakąś srebrną folią . Wiem że każdy ma swoje jakieś tam indywidualne pomysły ale jak dla mnie trochę to wiejskim tjuningiem zalatuje
Rederyk78 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) To Miszka co powiesz o tym: https://www.facebook.com/AudiPL/photos/pcb.767087643401697/767087533401708/?type=3&theater https://www.facebook.com/AudiPL/photos/pcb.767087643401697/767087530068375/?type=3&theater Sory za offtop. Mnie osobiscie sie podoba. Mogloby to bardziej wpadac w szczotkowane aluminium i pasowac do dekorow. Edytowane 7 Października 2015 przez Rederyk78
Whiti Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Na żywo wygląda o niebo lepiej, to jest aluminiowe i idealnie wpasowuje się w delikatne zagłębienie nawiewu
Rederyk78 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 A tak z ciekawości gdzi kupowałeś te nakldki . Może być priv.
passatgl5 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Czarny sufit by sie przydał..
Whiti Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Sufit jest w planach, na razie chce skończyć wszystko z zewnątrz tzn. tylny zderzak z Ulterami i lotka Witam, Nareszcie udało się skompletować wszystkie rzeczy potrzebne na modyfikacje tyłeczka Wpadł zderzak od 1.8 oraz dwie końcóweczki Ulter 90mm Dodatkowo już do mnie idzie lotka więc na dniach będzie montaż
boguc Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Fajna A4 Ja moze także w ten weekend w końcu zgram się z moim "spawaczem" i u siebie w końcu zamontuje Ultera Czekam na fotki z lotką Listwy w tym czarnym macie fajnie się prezentują
Gac3k Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Elegancka sztuka. Czarny sufit zrobi robotę; też się nad nim zastanawiam.
Whiti Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Strasznie ciężko utrzymać końcówki w czystości no ale co zrobić, diesel musi dymić Czarny sufit musi poczekać Lotka zamontowana, nie obyło się bez problemów ze spasowaniem bo jest z B7 ale wyszło w miare estetycznie Autko nawoskowane czeka na pierwsze śniegi i zabawę Quattro
the19game Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ładne a4, chociaż felgi nie w moim guście Lota ori czy z allegro? Też zastanawiam się nad nią i nie chciał bym kupić badziewia, którego nie da się dopasować
Przemox6 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czym dokładnie przyciemniłeś lampy?? Wygląda zacnie
Whiti Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ładne a4, chociaż felgi nie w moim guście Lota ori czy z allegro? Też zastanawiam się nad nią i nie chciał bym kupić badziewia, którego nie da się dopasować Nowe felgi już czekają na sezon letni Lotka jest oryginalna lecz z b7, pasuje bez problemu ale po lekkim docięciu pod światło stop. Czym dokładnie przyciemniłeś lampy?? Wygląda zacnie Dzięki, lampy oklejone są zwykłą przyciemniającą folią do lamp. Można jeszcze użyć sprayu ale przy folii jest taki plus, że w każdej chwili można zerwać i cieszyć się oryginalną lampą
Whiti Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Opublikowano 26 Maja 2018 Odgrzewam baaardzo starego kotleta Od czasu kiedy założyłem temat na tym forum Audi trochę przeszło lecz nic nie może trwać wiecznie i aktualnie idzie na sprzedaż ? Pora przesiąść się na coś nowszego i szybszego... Link do ogłoszenia, oczywiście drobna negocjacja wchodzi w grę ale autko warte zainteresowania: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-avf-quattro-6-biegow-krajowy-bezwypadkowy-1-wlasciciel-ID6AfiKk.html
Rekomendowane odpowiedzi