p_s_y Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam, Czy ktoś orientuje się gdzie mogę kupić przełącznik do opuszczania szyb (po stronie kierowcy) do a4 2002r. Potrzebuje samych przełączników. Dodatkowo gdzie na terenie woj. mazowieckiego (okolice Warszawy), lub w Internecie (on-line) znajdę sklep gdzie będą takie rzeczy jak np.: przełączniki konsoli środkowej (przełączniki do klimy,...)? Z góry dziękuje za informację.
p_s_y Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki, o ASO pomyślałem na samym początku Aczkolwiek pomyślałem że może ktoś zna jakis sklep - przyznam ze najbardziej urządzał by mnie sklep on-line. Dlatego też pytam.
p_s_y Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 A jeśli chodzi o Warszawskie ASO - to czy jakiś polecacie. Ogólnie jest kilka i nie wiem który...
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 nie ma znaczenia nawet mozesz do VW podjechać czy do skody nie ma znaczenia wszędzie ci to zamówią ja wszytskie częsci zamawiam u Chyliński VW na modlińskiej
verpa Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 a mozecie napisac ile takie przelaczniki kosztuja?
p_s_y Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 od 130 do 150 zł - tyle się dowiedziałem.
p_s_y Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja się zapytałem o podwójny (kierowca i pasażer) więc wydaje mi się że za 2. Ale głowy nie daje.
boberek Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 za podwójny kiedys kupiowałem u chylicskiego zapłaciłem 87 zł za poiczwórny cos około 138 zł
verpa Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 dobra a ile kosztuja pojedyncze? np na tylnych drzwiach
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Moge sie dowiedziec jutro o ile bede pamietam bo wybieram sie do serwisu. Nie raz taniej dostaniesz w ASO niz w internecie, przekonałem sie na wlasnej skórze.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 no to prawda w ASO niektóre graty sa o 40 % tańsze niz na allegro
Rekomendowane odpowiedzi