Tyrath Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Jak się nazywa ta część? Połamała mi się, pokleiłem kropelką tylko do zdjęcia. Ma ktoś jakiś sposób na montaż tej części bez demontowania całej ramki? P.S. Kupię taką część, jeżeli ktoś posiada
darko Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 to jest chyba to i chyba bez demontażu ramki się nie obejdzie http://allegro.pl/vw-passat-b5-polo-audi-a4-podnosnik-szyby-slizg-lp-i5700593146.html
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Do jakiego to chcesz modelu . Pytam bo w b5 ramki się nie dementuje. Co innego w b6 i b7.
darko Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Pytam bo w b5 ramki się nie dementuje nieraz już ściągałem,czy to z przednich czy tylnych drzwi
primaballerina Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 tych białych zamienników nie polecam.. kupowałem do polo i nie wytrzymały 4 dni.. lepiej ory zielona używke. które drzwi i która strona?
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Pytam bo w b5 ramki się nie dementuje nieraz już ściągałem,czy to z przednich czy tylnych drzwi Owszem można zdemontować ale nie musisz tak jak w b6. W b5 demontowałem mechanizm szyb bez dokręcania ramki. Prawdę mówiąc nawet nie wiedziałem że się ją odkręca. Co innego w b6 tam jest to obowiązkowe. Edytowane 3 Października 2015 przez jacek70
Bartollo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 U mnie bez ściągania ramki die nie obeszło. Mechanizm jest przynitowany od wewnętrznej strony.
Tyrath Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 B5 prawa strona Więc jak to w końcu jest, bo widzę małą różnice zdań A jakiś numer ma ten dupslik? W aso bym zapytał bo takie plastikowe pierdółki są tam zazwyczaj tanie
Rekomendowane odpowiedzi