artech Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Filmik fajny aczkolwiek wydaje mi sie ze dźwięk wydechu był cały czas z zewnątrz samochodu.. Ciekawe tez jakie dźwięki docierają jadąc w środku.. Założę letnie kapcie to nagram w końcu to 0-200 z GoPro w środku Proszę o głosy na moją fotkę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/353854-luty-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Oryginalne felgi nie będą mi już potrzebne więc jakby ktoś chciał to polecam (myślę że to jedyne felgi z tego modelu z tak niskim przebiegiem ) http://olx.pl/oferta/oryginalne-felgi-audi-s-line-18-a4-a4-a6-5x112-CID5-IDeMBuj.html Edytowane 30 Marca 2016 przez artech
Binek1.8T Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oki, czekam z niecierpliwoscią.. Swoją droga ostatnio trochę bawiliśmy sie z racelogic i do setki wychodziło mi w przedziale 5.2-5.5 na prostej drodze
House Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przepiękne auto. zazdraszczam, wprawdzie wolę wersję chrom, ale ta też jest piekna.
artech Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przymiarka kół na lato, jak myślicie które zostawić? POLISH 8,5x19" (z opona 235/35 R19) czy Z-Performance ZP6.1 9,5x19" (z opona 255/30 R19)? Bo mi się wydaje że jakoś "łyso" na tych z prawej wygląda...
rafaal14 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Te co są na drugim zdjęciu na tyle normalnie Baja:D Tylko oczywiście fura w dół
artech Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Te co są na drugim zdjęciu na tyle normalnie Baja:D Tylko oczywiście fura w dół No właśnie na POLISHach tak wysokość nie razi. Gwint w planie więc w dół pójdzie. Te drugie z tyłu ładnie...ale z boku...qrcze sam nie wiem...do Golfa może i tak ale jakby S4 za "ciężkie" sylwetką do nich
House Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No tył 100% Albo nie, zostaw sobie te co są z przodu a te co na tyle sprzedaj mi
artech Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No tył 100% Albo nie, zostaw sobie te co są z przodu a te co na tyle sprzedaj mi Nie ma problemu, caly komplet tez sie znajdzie A odnosnie obnizenia auta to troche sie obawiam ze jesli zostawie 255/30 R19 to zacznie ocierac...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 jedne i drugie nic a nic do tego auta nie pasują Taką furę to koło powinno jeszcze wzbogacić a tym przypadku jest wręcz odwrotnie
artech Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 jedne i drugie nic a nic do tego auta nie pasują Taką furę to koło powinno jeszcze wzbogacić a tym przypadku jest wręcz odwrotnie POLISH na zywo znacznie lepiej-ciekawiej sie prezentuje niz na tych zdjeciach...na zime tez ich nie chcialem ale po przymiarce zostaly. Te felgi maja fajna "geometrie" z boku, jest i concave i rant wiec jak auto stoi to naprawde dobrze to wyglada. Ale oczywiscie kazdy ma inny gust i dobiera pod siebie, tylko ze zadna wizualizacja nie pokaze tego co widac w realu na samochodzie.
lopes1987 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oba wzory ładne, ale te tylne to kosa Ala jak sam mówisz o gustach się nie dyskutuje, Twoja decyzja.
rafaal14 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fura Twoja więc i Tb ma się podobac,więc kieruj sie swoim zdaniem Ale poszukaj też innych felg bo jest ich od groma a te dwa wzory trochu giną też ;)Do takiej s4 musi byc Łał! ;D
Binek1.8T Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Fura Twoja więc i Tb ma się podobac,więc kieruj sie swoim zdaniem Ale poszukaj też innych felg bo jest ich od groma a te dwa wzory trochu giną też ;)Do takiej s4 musi byc Łał! ;D Jestem za. Artech te 2 wzory sa po prostu „fajne” poszukaj czegoś ciekawszego oczywiscie Twój wybór
artech Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Prawde mowiac to czekam na felgi Z-Performance ZP2.1 w rozmiarze 19" bo na razie robia tylko 20tki Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez artech
artech Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jest kozak fela Hmm, to moze jednak 20"...
Binek1.8T Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Do b6 20'' bedzie za duże zwłaszcza przy tym wzorze.. 18/19 idealnie by pasowały Kolego, chyba sie nie doczekam tych pomiarów Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Binek1.8T
artech Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tunel pod Martwą Wisłą w Gdańsku oficjalnie otwarty! Test akustyki jako update w #1
grzes283 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Powitać Takie pytanko, czy przypadkiem nie mijaliśmy się na wysokości starego młyna w Oliwie jakoś w zeszłym tygodniu? Sądzę, że to Ty byłeś....drugiej takiej S4 nie uświadczysz w 3City A "strzał" z wydechów dał mi kopa na cały dzień..........pięknie ryczy, jakbym miał wściekłego lwa na tylnej kanapie. Coś pięknego, z resztą całe auto kładzie na kolana.....miło się ogląda takie auta na ulicy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi