Arczi78 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) ja tez raczej bede dostepny aczkolwiek wolal bym moze w sobote 30 bo w niedziele moze byc ciezko%%%%%% i moze spotkamy siena neutralnym terenie SWIEBODZIN pod Jezusem??? nie bylem tam jeszcze;) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez bubson22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dla mnie nawet lepiej bo bliżej a co reszta na to? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dostosuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufel26 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Tez sie dostosuje, chociaż dla mnie najlepiej w niedzielę Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Jest jeszcze propozycja by jechać 16 kwietna na rothenburg do Niemiec, czy ktoś byłby chętny? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primaballerina Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ja jadę z ekipą rano w sobotę Wylot z Żar, ale większość ludzi z okolic i przyjezdnych spotyka się na parkingu na żarskim Lidlu przy ul. Katowickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Utworzyłem wydarzenie na fb, jak coś pisać pomysły, zmiany itp. (co powiecie o grillu?) zapraszam!https://www.facebook.com/events/1697058597219459/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 a nie umawialismy sie przypadkiem na 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 ja tez raczej bede dostepny aczkolwiek wolal bym moze w sobote 30 bo w niedziele moze byc ciezko%%%%%% i moze spotkamy siena neutralnym terenie SWIEBODZIN pod Jezusem??? nie bylem tam jeszcze;) To kiedy w końcu chcesz? 1 to niedziela Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 ja tez raczej bede dostepny aczkolwiek wolal bym moze w sobote 30 bo w niedziele moze byc ciezko%%%%%% i moze spotkamy siena neutralnym terenie SWIEBODZIN pod Jezusem??? nie bylem tam jeszcze;) To kiedy w końcu chcesz? 1 to niedziela Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk kurde sory za pomylke oczywiscie myslalem o 30;) poczekajmy co na to reszta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dobry pomysł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 i jak tam pany jakie decyzje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Na fb jest 7 osób, które chcą wziąć udział na 24, nie wiem jak na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 panowie czy moze ktos wziasc na zlocik vcds-a co by mi zrobic logi? chce zrobic program i musze wiedziec w jakiej kondycji jest osprzet;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandmaniek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 1 maja jestem za juz napisalem na fb wiec oczekuje. to może zróbmy listę i może jakiś plan na ten dzień dalej cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 wiec decyzja zapadla na 1 maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja mam problem z 1, a jak reszta? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ja tez wolal bym 30 lecz jak jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dla mnie to nawet 29:p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 na fb trzeba zameldowac i wybrad date;) niewiele czasu zostalo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi