piotrl Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 WItam Po doglębnym tentegowaniu w głowie chyba kupie Opony SP SPORT MAXX ma ktos lub miał napiszcie dobre i złe cechy tej opony foto
schiller Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 sa super. przyczepnosc, swietna. trwalosc, tak samo. niski poziom halasu jak i opory toczenia no i do tego dobrze sie prezentuja. nawet sie kiedys zajmowalem ich sprzedaza i moze znowu zaczne. ogolnie polecam dunlopy i sam na nich jezdze.aktualnie na winter sport 3d.
verus Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 dobra alternatywa w tej cenie czyli 400zł to MICHELIN PILOT PRIMACY - kosztują tyle samo i są to świetne opony. Dunlopy też są świetne, generalnie co nie założysz będziesz zadowolony [ Dodano: 07-02-2007, 00:13 ] ma ktos lub miał napiszcie dobre i złe cechy tej opony znajomy miał i chwalił ale schodzą w oczach.. jak każda lepsza opona
Krzych74 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Polecam mam rozmiar 235/40R18 i jestem zadowolony są ciche i wytrzymałe no i jak kolega schiller napisał prezentacja
Gość Szubek-line Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 witam, też sie zastanawiam nad zakupem opon letnich, brałem pod uwage tylko dwie opony Pirelli P Zero Rosso i Dunlop Maxx i wybrałem Pirelli P Zero Rosso zdecydowanie lepsze wyniki w testach niż Dunlop Maxx linki do testów: Pirelli Dunlop zależało mi na kompromisie pomiedzy komfortem i bezpieczeństwem i oczywiście jak najbardziej cicha.
łukasz_S4 Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Tez sie zastanawiam nad taka opona i na 95 % to ona, szwagier ma takie i sobie bardzo chwali.
SLOVIAN Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja mam takie oponki letnie,srednie sa mimo ze kosztuja 400stk. Jezdzilem na nich zeszly sezon od marca do listopada bez specjalnej brawury i z przodu duzo bieznika nie zostalo, ok 5-6 mm.Tyl jak nowy.Jedna niestety mi pekla,no ale to inna historia w jaki sposob,rondo bylo za chyba za waskie a krawezniki za wysokie.. Te opony ladnie wygladaja gdy masz obnizona zawieche,ja jezdzilem na serii i wiec uroku one nie mialy.No ale fura sie dobrze prowadzi na nich i w zakretach sie dobrze trzymaja.
Rekomendowane odpowiedzi