domjenick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 A co się stao? Unfall przyjebałeś w coś ma się rozumieć
AMON Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 przyjebałeś w coś ma się rozumieć cool1 Gdzie tam,ja przykładny kierowca ,we mnie koles uderzyl,wział sie za wyprzedanie 3 aut pod gorke,ale nie pomyslał ze ktos moze wyjechac zza wzniesienia.
domjenick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ale nie pomyslał ze ktos moze wyjechac zza wzniesienia ...a to właśnie byłeś Ty...
KOval81 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja miałem przypadek wczoraj z takim okurwieńcem w Fabii jadąc z Jawora do Legnicy. Dziadowi włączyła się żyłka kierowcy rajdowego i zaczął mi dawać po gazie w momencie wyprzedzania, kiedy z naprzeciwka jechał golf :wallbash: Napieprzał bym takich pajaców od ręki na miejscu... Szkoda autka Damian - ale widzisz, czasu nie mogłeś znaleźć, żeby S-Line polakierować, to teraz się Łukasz nie wywinie domjenick - a Ty przypadkiem nie zjechałeś znów do L-cy, bo widziałem w piątek chyba podobne autko na angolskich numerach na Nowodworskiej.
kristof2009 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 _Bartek_ jak dorwiesz fotki co dziś robili to wrzuć pare. Pozdro!
domjenick Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 domjenick - a Ty przypadkiem nie zjechałeś znów do L-cy, bo widziałem w piątek chyba podobne autko na angolskich numerach na Nowodworskiej. nie-w pl będę w piątek,ale w Kraku
_Bartek_ Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Krzysiek, jak mi koleś podeśle to coś wrzucę [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 08:57_________________________________________________Dzięki za bro [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 08:58_________________________________________________http://www.wiercik.pl/20110320_Piastow/ parę fotek
domjenick Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 fotki niezłe-Bartek-kto Ci rejestracje oderwał?
_Bartek_ Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Była w trakcie stabilniejszego mocowania
domjenick Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no i co tam Panowie-żyjecie?,bo coś przycichło u Was...
KOval81 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no i co tam Panowie-żyjecie?,bo coś przycichło u Was... Taaaaaaaaa żyjemy Tylko teraz urządzamy lokalne spoty z kristof2009'em u mnie pod chatą A poważnie, to coś ludzie ospali i zapracowani ostatnio, AMON auto rozwalił, kristof szyby ściemnił i jeździć nie chce, żeby mu dowodu nie zabrali, a ja nie mam zrobionej polerki i pie...lę
_Bartek_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A poważnie, to coś ludzie ospali i zapracowani ostatnio, Taaak? A byliście w niedzielę na lotnisku na zlocie ospali ludzie? Bo ja byłem i nawet wciągnąłem TT 180KM Q
domjenick Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Taaak? A byliście w niedzielę na lotnisku na zlocie ospali ludzie? Bo ja byłem i nawet wciągnąłem TT 180KM Q no to pięknie-pewnie mu klamka spadła do ziemi,a na ile masz zrobiony silniczek
_Bartek_ Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 197 PS 150kg różnicy na jego korzyść. 3 razy dostał...
KOval81 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 osz cholera to rzeczywiście my coś z lekka ospali byliśmy W niedzielę swojego buldoga puszczałem po lotnisku, ale niestety nie na ćwiartkę bo słabiak jest jeszcze :>
devon00 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jesli by sie cos dzialo w legnicy to chetnie bym sie pojawil...tylko kwestia tego czy nowych z rodzinka w komplecie na pokladzie przyjmiecie na wizyte na spocie...jestem z okolic legnicy..
domjenick Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jesli by sie cos dzialo w legnicy to chetnie bym sie pojawil...tylko kwestia tego czy nowych z rodzinka w komplecie na pokladzie przyjmiecie na wizyte na spocie...jestem z okolic legnicy.. wpadaj-na pewno nie pożałujesz,a i pewnie spodoba się
_Bartek_ Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dobrze widziałem Mariusza koło Lotosa?
devon00 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jesli by sie cos dzialo w legnicy to chetnie bym sie pojawil...tylko kwestia tego czy nowych z rodzinka w komplecie na pokladzie przyjmiecie na wizyte na spocie...jestem z okolic legnicy.. wpadaj-na pewno nie pożałujesz,a i pewnie spodoba się wczesniej bylo auto marki Renault i tez byl klub w ktorym uczestniczylismy cala rodzinka dosc mocno..dla tego taka decyzja ze tu jestem P.S nigdy wiecej francuza juz wole A4 w kolorze soczystej maliny
Rekomendowane odpowiedzi