_Bartek_ Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ja tam wakacji nie miałem i się pokazywałem
KOval81 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Panowie - a może w końcu jakiś maleńki spot się uda zrobić i o autach pogadać Wozi się taki jeden w nowo zrobionym S-Line po mieście, a jeszcze obczaić nie dał co i jak Póki pogoda w miarę przyzwoita, to można by się spotkać na chwilkę. Emigrant - a Ty kiedy nas odwiedzisz w końcu?
domjenick Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Emigrant - a Ty kiedy nas odwiedzisz w końcu? mam plan na Wielkanoc-chciałem jeszcze o zimowy Zlot zaczepić,ale chyba nie dam rady z urlopem-i tak się będę spinał,bo nic mi już nie zostało,a nowy rok "urlopowy" zaczynam w Kwietniu-zobaczymy,jak to będzie ...
AMON Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Panowie - a może w końcu jakiś maleńki spot się uda zrobić i o autach pogadać Wozi się taki jeden w nowo zrobionym S-Line po mieście, a jeszcze obczaić nie dał co i jak Póki pogoda w miarę przyzwoita, to można by się spotkać na chwilkę. Emigrant - a Ty kiedy nas odwiedzisz w końcu? Powiem ci ze tez widzialem to audi ,naprawde robi robote z tym pakietem s line,trzeba oblookac maszynke ,to kiedy ten spocik?
_Bartek_ Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 A ja jakoś nie miałem okazji chyba... Ja chętny w którąkolwiek niedzielę!
devon00 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 witam kolegow...przez ostatnie kilka dni bylem w legnicy i widzialem kilka razy dwie jedna bordowo biala na bialych alu a druga niebieska metalik...i z tej niebieskiej ktos mnie po kolezensku otrabil i machal łapkami [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:19_________________________________________________proponuje spot 24 lub 25 września. Przy okazji będę miał zagadkę dla kolegów nie mogę zlokalizować dźwięku jeśli ktoś poradzi to stawiam 0,7
dogasso Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Witam!! Przeprowadziłem sie do Legnicy i z chęcią bym się spotkał! Może 25.o9 po południu?
AMON Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Ja widze u siebie luke w grafiku takze tez mi termin pasuje
devon00 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 mi tez pasuje...tylko kwestia tego ze bede musial ze soba zabrac zonke i dziecko [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 17:26_________________________________________________ Przy okazji będę miał zagadkę dla kolegów nie mogę zlokalizować dźwięku w moim autku jeśli ktoś poradzi to stawiam 0,7 propozycja nadal auktualna
?uki1984 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Szkoda że z IRL tak dalekoo bo też chętnie podjechałbym na spocika Ja ogólnie to z chojnowa, a Legnicy średnią i Pwsz skończyłem to troche znam mieścine Może w przyszłym roku zawitam
domjenick Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Szkoda że z IRL tak dalekoo bo też chętnie podjechałbym na spocika Ja ogólnie to z chojnowa, a Legnicy średnią i Pwsz skończyłem to troche znam mieścine Może w przyszłym roku zawitam no to dawaj-ja będę na Wielkanoc-zawsze można się spotkac
?uki1984 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Szkoda że z IRL tak dalekoo bo też chętnie podjechałbym na spocika Ja ogólnie to z chojnowa, a Legnicy średnią i Pwsz skończyłem to troche znam mieścine Może w przyszłym roku zawitam no to dawaj-ja będę na Wielkanoc-zawsze można się spotkac Ale ja w lipcu prawdopodobnie bede udeżał na wesele mojej siostry, ale jeszcze pewnie nie raz bedzie okazyja
_Bartek_ Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 W końcu miałbym się z kim pościgać
?uki1984 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 W końcu miałbym się z kim pościgać A co masz serie bo ja tak, ale w przyszłym roku to już może nie być seria :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 W końcu miałbym się z kim pościgać A co masz serie bo ja tak, ale w przyszłym roku to już może nie być seria :gwizdanie: u Bartka taka seria,jak u mnie :gwizdanie:
?uki1984 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 W końcu miałbym się z kim pościgać A co masz serie bo ja tak, ale w przyszłym roku to już może nie być seria :gwizdanie: u Bartka taka seria,jak u mnie :gwizdanie: A co tam masz u siebie daj linka
domjenick Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 mojej nie znajdziesz na forum :gwizdanie:
?uki1984 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 mojej nie znajdziesz na forum :gwizdanie: A gdzie Na Audimaniacs [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 00:13_________________________________________________Dawaj foty na maila: [email protected][br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 00:14_________________________________________________A tak w ogóle to ile osób mamy z Legnicy i okolic
Rekomendowane odpowiedzi