Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee no to pogratulować...

Opublikowano

Ja zawsze na czuwaniu ;)

Opublikowano

czekają, aż śnieg spadnie, żeby polatać bokiem po lotnisku... :decayed::wink4:

Opublikowano

Ale ja nie wiem czy umiem w B5 :tongue4:

Opublikowano

Ale ja nie wiem czy umiem w B5 :tongue4:

vagiem :wink4:
Opublikowano

Kolega mi uj***ł kabel :( Muszę nowy od czakiego kupić...

Opublikowano

to ja przelatam jeszcze te 5 tys a ty kup nowy kabel :D Dzisiaj jade odebrac auto od mechanika i sprzegiełko juz nowe :decayed: tylko ze 600zl cala impreza kosztowala

Opublikowano

A jakby ktoś chciał to moje S-line 18" (MAM8) na sprzedaż :hi:

Opublikowano

z szacunkiem ale nie na nasze drogi :P furka odebrana start z pod warsztatu i 2 razy zgaslo hehehe czas przyzwyczaic sie do nowego sprzegla

Opublikowano

daj fotki i podaj cenę,ew. link do aukcji- szukam jednej takiej :wink4:
Opublikowano

daj fotki i podaj cenę,ew. link do aukcji- szukam jednej takiej :wink4:

Nie mam fotek w stanie "na dziś". Poczyszczę je i porobię jakieś zdjęcia. Nie mam do nich dekli, bo zayebali w piąty dzień jak się przeprowadziłem do nowego M... Może to zbieg okoliczności, nie wiem :no:

Opublikowano

Nie mam fotek w stanie "na dziś". Poczyszczę je i porobię jakieś zdjęcia. Nie mam do nich dekli, bo zayebali w piąty dzień jak się przeprowadziłem do nowego M... Może to zbieg okoliczności, nie wiem :no:

Bartek-stan mnie za bardzo nie interesuje, bo plan jest pomalować i do Tourana wrzucić- ważne, żeby były proste, bo mam trzy i pół takiej felgi :gwizdanie: , a do jazdy potrzeba mi całej :decayed::wink4:

jak by cena była ok to pomyślę

Opublikowano

Pokaż zdjęcia jakies tych felg i cenę jaką chcesz za 4. Może być pv ale pewnie więcej ludzi chciałoby wiedzieć ile :)

Opublikowano

Jak się ogarnę to podjadę do starych, poczyszczę i wrzucę. Uprzedzam, że może to trochę potrwać :gwizdanie:

Opublikowano

Jak się ogarnę to podjadę do starych, poczyszczę i wrzucę. Uprzedzam, że może to trochę potrwać :gwizdanie:

nie pier**l, że znów do Indii jedziesz :decayed:
Opublikowano

kiedy jakis spot? czekamy na wieksza ilosc sniegu? gdzie w legnicy mozna sie pobawic na sniegu autkiem oczywiscie bezpiecznie? juz widzialem kumpla 3 lata temu na parkingu auchana jak stracila 4 felgi przez kraweznik na parkingu

Opublikowano

nie pieprz, że znów do Indii jedziesz :decayed:

Nie-e, do Niemiec na tydzień pod koniec miesiąca.

kiedy jakis spot? czekamy na wieksza ilosc sniegu? gdzie w legnicy mozna sie pobawic na sniegu autkiem oczywiscie bezpiecznie? juz widzialem kumpla 3 lata temu na parkingu auchana jak stracila 4 felgi przez kraweznik na parkingu

No jak to gdzie? Na lotnisku :decayed: