Hugo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 czekają, aż śnieg spadnie, żeby polatać bokiem po lotnisku...
devon00 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 bartek ja musze nalatac jeszcze 5 tys i bede musial sie do ciebie zglosic na kasowanie bledu OIL a na chwile obecna audi w warsztacie
domjenick Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale ja nie wiem czy umiem w B5 vagiem
_Bartek_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kolega mi uj***ł kabel Muszę nowy od czakiego kupić...
devon00 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 to ja przelatam jeszcze te 5 tys a ty kup nowy kabel Dzisiaj jade odebrac auto od mechanika i sprzegiełko juz nowe tylko ze 600zl cala impreza kosztowala
_Bartek_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A jakby ktoś chciał to moje S-line 18" (MAM8) na sprzedaż
devon00 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 z szacunkiem ale nie na nasze drogi furka odebrana start z pod warsztatu i 2 razy zgaslo hehehe czas przyzwyczaic sie do nowego sprzegla
domjenick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A jakby ktoś chciał to moje S-line 18" (MAM8) na sprzedaż daj fotki i podaj cenę,ew. link do aukcji- szukam jednej takiej
_Bartek_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A jakby ktoś chciał to moje S-line 18" (MAM8) na sprzedaż daj fotki i podaj cenę,ew. link do aukcji- szukam jednej takiej Nie mam fotek w stanie "na dziś". Poczyszczę je i porobię jakieś zdjęcia. Nie mam do nich dekli, bo zayebali w piąty dzień jak się przeprowadziłem do nowego M... Może to zbieg okoliczności, nie wiem
domjenick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie mam fotek w stanie "na dziś". Poczyszczę je i porobię jakieś zdjęcia. Nie mam do nich dekli, bo zayebali w piąty dzień jak się przeprowadziłem do nowego M... Może to zbieg okoliczności, nie wiem Bartek-stan mnie za bardzo nie interesuje, bo plan jest pomalować i do Tourana wrzucić- ważne, żeby były proste, bo mam trzy i pół takiej felgi :gwizdanie: , a do jazdy potrzeba mi całej jak by cena była ok to pomyślę
dogasso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pokaż zdjęcia jakies tych felg i cenę jaką chcesz za 4. Może być pv ale pewnie więcej ludzi chciałoby wiedzieć ile
_Bartek_ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak się ogarnę to podjadę do starych, poczyszczę i wrzucę. Uprzedzam, że może to trochę potrwać :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak się ogarnę to podjadę do starych, poczyszczę i wrzucę. Uprzedzam, że może to trochę potrwać :gwizdanie: nie pier**l, że znów do Indii jedziesz
devon00 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 kiedy jakis spot? czekamy na wieksza ilosc sniegu? gdzie w legnicy mozna sie pobawic na sniegu autkiem oczywiscie bezpiecznie? juz widzialem kumpla 3 lata temu na parkingu auchana jak stracila 4 felgi przez kraweznik na parkingu
_Bartek_ Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jak się ogarnę to podjadę do starych, poczyszczę i wrzucę. Uprzedzam, że może to trochę potrwać :gwizdanie: nie pieprz, że znów do Indii jedziesz Nie-e, do Niemiec na tydzień pod koniec miesiąca. kiedy jakis spot? czekamy na wieksza ilosc sniegu? gdzie w legnicy mozna sie pobawic na sniegu autkiem oczywiscie bezpiecznie? juz widzialem kumpla 3 lata temu na parkingu auchana jak stracila 4 felgi przez kraweznik na parkingu No jak to gdzie? Na lotnisku
Rekomendowane odpowiedzi