Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi sie szukać...:whistling::tongue4:

---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

Bartek, coś dla przypomnienia, ze się spotkaliśmy-nie pierwszy raz już:wink::decayed:

dcf812c4150ab1dc.jpg

3fb237fef05f31ef.jpg

Opublikowano
:thumbup1::drunk:
Opublikowano

Z parkowaniem to sie postarales Bartek...a kto smiga na rajd Świdnicki? Mi sie udalo zdobyc 5 wejsciowek Vip :P a malo tego jadlem dzisiaj sniadanko z Grzegorzem Grzybem :D

Opublikowano

Żeby nikt nie stanął :P

Opublikowano

we wrocku dostal bys od Pani Basi karnego kutasa :P hehehehe

Opublikowano

A Pan Basia ku**sem :D

Opublikowano

Panowie - jako, że od jakiegoś już czasu rozglądam się za czymś większym, to mam do Was pytanie. Mianowicie - znalazłem w Legnicy A6C6 i chciałem się poradzić, czy ktoś zna to autko, lub Właściciela:wink: Wiadomo zawsze można osobiście podjechać i sprawdzić, ale na tym etapie chciałbym poradzić się Was.

http://allegro.pl/a6-avant-3-0-tdi-quattro-tiptronic-modelyear-2007-i2267568881.html

Za wszelkie info będę bardzo wdzięczny - da się dostrzec w tym aucie coś niepokojącego? Wiadomo pewne rzeczy są w stanie wyjść dopiero pod kompem, ale może coś wizualnie wpadnie komuś w oko.

Z góry bardzo dziękuję

Pozdro

KOval

Opublikowano

bierz-na nic nie patrz-jak masz pieniądze-to masz na prawdę dobre auto, na wypasie-trochę nalatane, ale to normalny przebieg-jak byś kupował-podjedz z kimś, kto ma vcdsa i sprawdź przebieg, ale wydaje się być realny :wink: takie auto średnio robi 30-40tys rocznie, przy takich przebiegach zwróć uwagę na nadkola, bo od kamieni mogą być poobijane i rdza może się rzucać, ale to jest pryszcz, bo środek ma za***iście wyposażony -ja bym brał:wink:

Opublikowano

Dzięki Dominiku :wink: Ja mam wrażenie, że po podpięciu okaże się, że ma więcej niż pokazuje, ale mogę się mylić:grin: Ze zdjęć w sumie mało widać, ale wygląda na zadbany egzemplarz - ciekawe dlaczego musi się pozbyć - czyżby się "czas życia produktu" kończył??:naughty:

W razie co to mam VAG'a -zabiorę Bartka naszego forumowego i się sprawdzi:kox: co i jak -chwilo to takie gdybanie, bo zapomniałem poszukać kupca na swoją bryczkę:dziura:

domjenick - tak na boku, to muszę się przyznać, że Cię k...a nie poznałem na Święta:grin: Z gadziną wychodziłem na spacer z domu, jak podjechałeś i się po wszystkim skapnąłem, że to Twój Turas na GB blachach był:polew:

.................alecoś się za to k...a nawydzierał na dole to Twoje:banan: Następnym razem browara już musimy zrobić:drinks:

EOT - wracamy do poważnych spraw, na temat pojazdu:decayed:

Opublikowano

chyba mnie z kimś pomyliłeś:wink4: siedzieliśmy bardzo cicho i spokojnie, bo dziecko spało:whistling: a to czemu chce się gościu auta pozbyć? zapytaj...pewnie chce kupić inne:grin:

Opublikowano

No jakby co to pomogę podłączyć, tylko weź poczytaj gdzie to ma złącze diagnostyczne :grin:

Opublikowano

Znajdę u szwagra pod chatą jak coś:wink:

Opublikowano

Ja to chyba musze sie blizej przyjrzec Twojej furce Mariusz i kto wie:whistling:

Opublikowano

Znaczy się chcesz kupić ode mnie B6 - jeśli tak,to zapraszam,bo już dziś klient był oglądać i ma dzwonić w czwartek.

Jak coś,to śmiało wal: 607 393 083. (tylko już jutro,bo piszę z tel i właśnie spadam spać):wink:

Pozdro

Opublikowano

moja też na sprzedaż jest, jak by się ktoś pytał:wink:

Opublikowano

A masz dekielki z S-line'ów? :decayed: odkupię :kwasny:

Opublikowano

Bartku - byłbyś chętny w dniu jutrzejszym podjechać ze mną obejrzeć autko?? Rozmawiałem chwilkę temu z właścicielem - wszystko wygląda na ok, ale kompa warto podpiąć i obczaić, co tam siedzi. W razie co ja kabelek mam:wink:

Z godziną dopasuję się jak coś i umówię na taką, żeby Ci pasowało - byle nie w nocy:decayed:

Jak będzie dobrze, to w późniejszym czasie i tak się rozbije o ASO i dokładne prześwietlenie

Opublikowano

Nie dam rady :( Pracuję od 8 do 18... Po 18 masz zamknięte serwisy itp...

Opublikowano

A masz dekielki z S-line'ów? :decayed: odkupię :kwasny:

nie mam, bo mam felgi od R8

Opublikowano
Nie dam rady :( Pracuję od 8 do 18... Po 18 masz zamknięte serwisy itp...

Młodzieńcze - ale ja do sprzedającego chcę podjechać oblukać ogólnie i podpiąć pod kompa, żeby sprawdzić przelot i jakieś błędy, jeśli są.

Gdybym ostatecznie się decydował, to wtedy podjadę do serwisu - na dzień dzisiejszy wystarczy mi to,co planuję:wink:

Co Ty na to? - może być po 18,wtedy ustawię się jak trzeba z Właścicielem. Daj tylko na PW jakiś numer do siebie jak coś.