Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.409 w wersji ang smiga ok i przy tym teraz musze zostac..
co ty za kabel masz??? kabel od VCDSa na pewno nie jest kompatybilny z vagami na linii K, tylko z vagiem na szynę CAN-więc jakiego kabla masz?
Opublikowano

no to to jest zwykły K-line, obsługuje wszystko do 409- możesz napisać do Viakena, czy jest jakaś wersja po polsku, z która będzie kompatybilny kabel

Opublikowano

vwtool takie info uzyskalem od viakena hmm chyba czas zainwestowac w lepszy kabelek

Opublikowano

na pewno się przyda na przyszłość, bo aut po 2004 roku-już tym nie zdiagnozujesz, bo już po CANie szło:wink:

Opublikowano

panowie mam problem z programem vwtool sciagalem juz chyba z 10 roznych programow i za kazdym razem nie moge zrobic instalki bo brakuje jakiegos pliku .dll ma ktos program ktory normalnie da sie zainstalowac? musze w sharanie skasowac inspekcje bo w vagu nie udostepnia mi kanalow do skasowania

Opublikowano

bo chyba masz Windows 7 ? gdzieś na forum chyba był opis jak zainstalować ten program

Opublikowano

który rok Sharana?

Opublikowano

manualnie próbowałeś?

Opublikowano

juz zainstalowalem bez problemu z pomoca tego linka co podalem tylko wersja pl cos nie chce wejsc

---------- Post dopisany 04-06-2012 at 07:08 ---------- Poprzedni post napisany 03-06-2012 at 15:17 ----------

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprzedam-kupon-wartosci130zl-na-kompleksowa-diagnostyke-auta-we-wrocku-za-pol-ceny-236914/#post2888907 ktos chetny?

---------- Post dopisany 09-06-2012 at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2012 at 07:08 ----------

Panowie czy ktos moze mi znalesc w Etce numer manetki tempomatu do przedlifta sedanik? mam etke ale cos mi kompa wysypuje....mam jeden numer 4D0 953 513A ale nie wchodzi mi w zadnym sklepie

Opublikowano

4D0 953 513 A i C u mnie na etce on-line jest tylko to:wink:

Opublikowano

Ja to myślę, że światła nie działają...

:decayed:

Opublikowano

hmmm głęboka myśl z Twojej strony Bartek

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

ja jednak stawiam na kostke :(

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

ja jednak stawiam na kostke :(

Opublikowano

No to zaloz ta lampe do kogos kto ma B5 i bedziesz wiedzial wiecej :)

Opublikowano

wymienilem nawet zarowki i dalej lipa...gdzie w legnicy ewentualnie moge dostac na szrocie kostke do oswietlenie orientujesz sie moze?

Opublikowano

Lipce - droga na Chojnów.

Albo Bartoszów 696262680

Opublikowano

jest w lipcach ponoć dobry elektryk-mechanik , bo mi go w sklepie na Chojnowskiej polecali-rozmawiałem z gościem przez tel- nic specjalnego, ale po rozmowie wstępnej sprawia wrażenie rzetelnie podchodzącego do tematu-żadnych ściem na odległość-podjedz zobaczymy...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat ogarniety mam kumpla elektryka w legnicy...szlag trafil kostke...swiatlo dziala jak trzeba

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

przy okazji polecam warsztat Auto klinika w Legnicy wulkanizacja mechanika klimatyzacja sklep z czesciami obok warsztatu...warsztat jest bliko reala zaraz za krzyzowka ze swiatlami gdzie w lewo na real w prosto w kierunku libana po prawej stronie...jak powiedzie ze jestescie na polecenie Devona ceny z rabatem :)

---------- Post dopisany 23-06-2012 at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany 13-06-2012 at 22:57 ----------

legnicka grupa spi odnosnie spotow?