Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie uparcie szukam radia concert I produkcji Panasonic nie wiecie moze gdzie moge dorwac je w naszej okolicy? na allegro ciezko :/

Opublikowano

Panowie za 2 tyg zamieszkuje Legnice ul. Marsa, czy nowi sa mile widziani na spotach ;P ?

Opublikowano

Koval, weź lepiej się pochwal nową kolumbryną... Krzysiek spać przez Ciebie po nocach nie może ;)

Witamy Andrzeja :hi:

Opublikowano
Panowie za 2 tyg zamieszkuje Legnice ul. Marsa, czy nowi sa mile widziani na spotach ;P ?

mysle ze obowiazkowo powinienes sie na nich pojawiac :)

Opublikowano

o fajnie będziemy kolego sąsiadami heheh

Opublikowano
Koval, weź lepiej się pochwal nową kolumbryną... Krzysiek spać przez Ciebie po nocach nie może ;)

Witamy Andrzeja :hi:

Krzysio spać nie może, bo kupiłem nie Audi:facepalm::decayed: Ale nie ma się czym chwalić - autko maleńkie i niepozorne:wink: a i zdjęć nie mam na chwilę obecną. Pstryknę coś, to na pewno wrzucę z opisem co i jak.

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Andrew7771 - nowi zawsze mile widziani:hi:

Opublikowano

to cos ty jakiegos malucha nowszej generacji kupil?

Opublikowano

Break My Window :grin:

Opublikowano

W sumie, jak się dupsko przyzwyczai do Audi to za wielkiego wyboru nie ma w dalszej kolejności:wink: A nabyłem e91 320xD - cztery łapki napędzane 184KM 380Nm i niewielka akcyza przy sprowadzeniu:whistling:

A co najważniejsze - znacznie więcej miejsca wewnątrz niż w B6 i B8:decayed: co mnie bardzo zaskoczyło.

---------- Post dopisany 15-09-2012 at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany 12-09-2012 at 20:42 ----------

UPDATE

Wie ktoś może, do kogo w Legnicy "wędrują" dekielki z felg ?? :whistling: Jakaś korva znów się przeszła u mnie po osiedlu i znów komplecik w d*pę poszedł:facepalm: W końcu poświęcę chyba nockę z jakimś batonem w łapie i będzie kuku...

Opublikowano

no jasne:decayed::wink4:

Opublikowano

z piątku na sobote zawsze giną giełda w Lubiniu u mnie policja zlapala dwie malolaty 16i 17 lat z 40 aut mieli

Opublikowano

Wie ktoś może, do kogo w Legnicy "wędrują" dekielki z felg ?

najprawdopodobniej gdzieś za miasto, potem allegro, ebay... lepiej przyklej je na silicon, to nie będzie c**jowi za łatwo:wink4:
Opublikowano
o fajnie będziemy kolego sąsiadami heheh

Dzisiaj bylem w Legnicy na Marsa, szukalem, i znalazlem ! Byl avant b6 z klubowymi ramkami, hehe sam jeszcze nie mam ale jak to fajnie widziec klubowe ramki w innym miescie ;p

Swoją drogą dużo tam avantów b6 ;)

Opublikowano

Może to właśnie moją EX widziałeś- jak szary, obniżony avant z S-Line zderzakami to owszem:wink:

predki74 - właśnie się tak zastanawiam,czy tego nie zgłosić na policję - niech się chociaż zainteresują i przejadą raz na jakiś czas, bo ileż mogą żreć po nocach na CPN...:facepalm:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

Co do silikonu, to owszem można, tylko korva taka pewnie porysuje coś po złości i problem będzie:kwasny: Kamerę w oknie postawię i łapki później przetrącę...

Opublikowano

Kolego Andrew7771 a mojej czarnej nie widziałeś na rogu .Zgłoś na policje nie raz można odzyskać, leży u nich dużo tych dekielków więc można wybrać a ja już od dawna jeżdżę bez dekielków i mam spokój bo jak je przymocuje to albo coś porysują na złość tylko brzydko wygląda szkoda

Opublikowano

KOval81 - tak właśnie ta stała naprzeciw bramy 13, tam gdzie sie wprowadzam ;) Czarną na rogu owszem, też widzialem, przy wjezdzie na osiedlowy parking, ale ramek nie zdazylem przyuwazyc i nie wiem czy są hehe, rozgladalem sie za wszystkimi OOOO :P

Opublikowano

predki74 - a to Twój czarny avant B6 stoi na tym winklu (z dwururką wydechem)?:decayed:

Opublikowano

No to mój .

Opublikowano
:kox: widziałem, jak ostatni raz parkowałem swoje auto na pobliskim parkingu (w sumie tylko transportowałem):decayed:
Opublikowano

To ja tyle lat widzę to auto i też nie wiedziałem, że to "nasze" :D