Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie przyznac sie ktory ogarnial zmiane licznika na fis w b5 :P mam wszystkie manele tylko wiedzy brak :D

Jak zamienisz licznik na FIS, to prędkości nie zobaczysz:naughty::grin: A tak na boku, byłby to największy FIS jaki w życiu widziałem:decayed:

lubie sie smiac ale jakos twojego zartu ni hu hu nie moge zrozumiec :P

tak poza tematem fisa panowie mam problem z furka i potrzebuje pomocy...dokladnie chodzi o to ze potrzebuje na doslownie 10 minut zrobic zamianke przednich kol zeby dowiedziec sie czy to moje felgi ewentualnie opony wytwarzaja dzwiek ktory doprowadza mnie kur**cy...oczywiscie zamianka chwilowa kol na moj koszt u kumpla na warsztacie w Legnicy po godzinie 18...ktos bedzie w stanie pomoc? oczywiscie za dobre 0.5 magicznego plynu :)

Opublikowano

Jak mogą być 18" to ja Ci mogę pomóc :)

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

Przy okazji sprawdzę stan klocków, bo mi się komunikat zapalił o kończących się klockach...

Opublikowano

mysle ze 18 to nie byl by problem tylko w tedy musiala by byc zamianka wszystkich 4 sztuk :) Bartek bedziemy w kontakcie bo temat chce ogarnac cos kolo 5-6 sierpnia bo od 3 jestem na urlopie :D

Opublikowano
panowie przyznac sie ktory ogarnial zmiane licznika na fis w b5 :P mam wszystkie manele tylko wiedzy brak :D

Jak zamienisz licznik na FIS, to prędkości nie zobaczysz:naughty::grin: A tak na boku, byłby to największy FIS jaki w życiu widziałem:decayed:

lubie sie smiac ale jakos twojego zartu ni hu hu nie moge zrozumiec :P

tak poza tematem fisa panowie mam problem z furka i potrzebuje pomocy...dokladnie chodzi o to ze potrzebuje na doslownie 10 minut zrobic zamianke przednich kol zeby dowiedziec sie czy to moje felgi ewentualnie opony wytwarzaja dzwiek ktory doprowadza mnie kur**cy...oczywiscie zamianka chwilowa kol na moj koszt u kumpla na warsztacie w Legnicy po godzinie 18...ktos bedzie w stanie pomoc? oczywiscie za dobre 0.5 magicznego plynu :)

To ja Ci organoleptycznie wytłumaczę:decayed:

Licznika na FIS nie zamienisz - co najwyżej na licznik z FIS'em - myślałem, że żart mi się uda:facepalm::polew:

Opublikowano

oj Koval Koval :) ale lepiej sie smiac niz plakac :P a temat zmiany licznika juz ogarniety tylko teraz troche czasu potrzebuje zeby to wpakowac wszystko do auta

Opublikowano
:naughty::naughty: Wybacz, to taki żart wojskowy był - znaczy się ciężki do ogarnięcia:kox:
Opublikowano

Potrzebuję zrobić diagnostykę silnika, kogo polecacie w Legnicy, tylko nie jakiegoś bajkopisarza no ile taka usługa kosztuje. Będę wdzięczny za info.

Opublikowano

witam vaga podpiąć zrobić logi wstawić na forum koledzy pomogą .

Opublikowano

grzechu co dokładnie chcesz zrobić?

Opublikowano

Witam panowie gdzie w Legnicy można wypożyczyć odkurzacz piorący do tapicerki samochodowej szczególnie.

Opublikowano

do devon; Przy wyższych obrotach między 3-4 tyś dość mocno kopci nie tracąc przy tym mocy, no i chciałbym go prześwietlić może trzeba coś podregulować.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

panowie ma ktos z was dojsce do vag tacho? potrzebuje zmienic przebieg bo zmienilem licznik na pelny fis

Opublikowano

Wczoraj na asnyka w Legnicy kolo biedronki widziałem b6 srebrna kombi na legnickich blachach która miała zamontowane światła do jazdy dziennej w tym miejscu co ja chciałem zamontować czyli pod halogenami i chciałem prosić jak ten ktoś jest na forum (ja byłem w b6 sedan) napisał na pw co i jak zrobił,będę b wdzięczny:)

Opublikowano

jarek23 jesli szukasz kogos kto montuje swiatla dzienne w legnicy to mam kumpla ktory ma warsztat w legnicy i jest z elektryki dobrze obeznany...ostatnio w passacie montowal kumplowi dzienne jak cos to pisz na pw

Opublikowano

Ale chodzi ci o podłączenie ?

Opublikowano

predki do kogo kierujesz pytanie ?

Opublikowano

Do kolegi jarek23 mogę pomóc u siebie montowałem

Opublikowano

Panowie-używajcie opcji "odpowiedz z cytatem" i będzie wiadomo o kogo chodzi-bo sam już się pogubiłem, kto i do kogo pisze:wink4:

Opublikowano
Ale chodzi ci o podłączenie ?

Tak o podłączenie co i jak:) kupiłem takowe: M-Tech - Produkty ale w to miejsce pod przeciwmgłowe tak sobie pasuje (są zaokrąglone) ale nie mam pojęcia jak i do czego się wpiać:) A jak mi nie pójdzie to odezwę się do kolegi devon00:)

A tak na marginesie-czy ktoś kto ma takie światełka zauważył mniejsze zużycie paliwka:D

Opublikowano

A czy byłby ktoś zainteresowany modułem SD-2 od Kogela?