Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupiłem podłużne z automatem

Opublikowano
Ale chodzi ci o podłączenie ?

Tak o podłączenie co i jak:) kupiłem takowe: M-Tech - Produkty ale w to miejsce pod przeciwmgłowe tak sobie pasuje (są zaokrąglone) ale nie mam pojęcia jak i do czego się wpiać:) A jak mi nie pójdzie to odezwę się do kolegi devon00:)

A tak na marginesie-czy ktoś kto ma takie światełka zauważył mniejsze zużycie paliwka:D

jak chcesz moge zapytac kumpla ile by wzial za montaz na 99 procent bede dzisiaj w legnicy...jak powiem ze dla znajomego z forum to nie powinien cie duzo skasowac

przy okazji ile dales za nie?

---------- Post dopisany at 06:50 ---------- Poprzedni post napisany at 06:42 ----------

Panowie zmienial z was ktos konsole z przed lifta na polifta? mam jedno pytanko :)

Opublikowano

podłączenie jest proste ja miałem automat wbudowany plus pociagnołem po włączeniu stacyjki i od świateł do automatu od postojówki .

Opublikowano

zgadnę miedzy 250 a 400

Opublikowano
zgadnę miedzy 250 a 400
malo :)
Opublikowano
Ale chodzi ci o podłączenie ?

Tak o podłączenie co i jak:) kupiłem takowe: M-Tech - Produkty ale w to miejsce pod przeciwmgłowe tak sobie pasuje (są zaokrąglone) ale nie mam pojęcia jak i do czego się wpiać:) A jak mi nie pójdzie to odezwę się do kolegi devon00:)

A tak na marginesie-czy ktoś kto ma takie światełka zauważył mniejsze zużycie paliwka:D

jak chcesz moge zapytac kumpla ile by wzial za montaz na 99 procent bede dzisiaj w legnicy...jak powiem ze dla znajomego z forum to nie powinien cie duzo skasowac

przy okazji ile dales za nie?

---------- Post dopisany at 06:50 ---------- Poprzedni post napisany at 06:42 ----------

Panowie zmienial z was ktos konsole z przed lifta na polifta? mam jedno pytanko :)

Dałem za nie 85 zł w sklepie,wczoraj tak siedzialem nad tym i debatowałem i doszłem do wniosku że tam nie pasują bo one są okrągłe:/

Może się zbiore i kupie takie coś: Swiatla do JAZDY DZIENNEJ DEDYKOWANE Audi A4 B6 (2600359749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A czy w leg jest firma która zajmuje się montażem tych świateł?chodzi też żeby można było wybrać rodzaj zamontowanych świateł.

Opublikowano

A ja koledzy nie kombinowałem z dziennymi. Kupiłem moduł na allegro za 40 zł i moje światła drogowe robią za dzienne, świecą na 40% mocy jest dobrze. Załączają się automatycznie po 5 sek. po odpaleniu silnika. Wygląda to mniej więcej jak dzienne w B7. Tylko do podłączenia tego potrzebowałem fachowca bo sam bym nie dał rady a że sam montował coś takiego pierwszy raz nie wiedział ile mnie skasować,

to wziął tylko 60 zł.

Opublikowano

No ale jak ktoś ma ksenony ?

Opublikowano

To nic nie przeszkadza, ze ma ksenony. Mam taki sam modul a mam bizenon

Opublikowano

panowie jak bede montowal swiatla dzienne bede potrzebowal plus po stacyjne gdzie go najszybciej znajde ?

Opublikowano

kolego grzechu76 daj na miary na tą aukcję

Opublikowano

Pewnie gdzieś kolo stacyjki, devon :D

Opublikowano

bierzesz miernik lub lampkę kontrolną ściągasz osłonę od kierowcy i tam pod komputerem jest na pewno śrubka z plusem po stacyjce na zacisk na oczko tam są cztery któryś po stacyjce jest .

Opublikowano

przewód, do którego podpięty jest czerwony przewód od radia-to o ile dobrze pamiętam plus po stacyjce...

Opublikowano

no to troche kiepsko chcac zamontowac dzienne trzeba plusa po stacyjce ciagnac przez cala komore silnika :/

Opublikowano

bez różnicy, czy pociągniesz od stacyjki, czy od radia-przez ECU i bokiem do świateł-prawie jak ori kostka:wink:

Opublikowano

dzisiaj przyszly zamowione lampy...wizualnie jestem zadowolony w 100% z podlaczeniem tez nie bedzie problemu bo jest fajna czytelna instrukcja plus fajna przejsciowka na plusa po stacyjce wystarczy wpiac sie w jeden z bezpiecznikow :) jak bedzie na aucie dam foto

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:56 ----------

po 2 godzinkach spokojnego monterkowania przy audi swiatla siedza dla mnie mega swieca super jutro dodam foto :)

tak poza konkursem mam konsole z tunelem z polifta kompletna z kostkami jak by ktos chcial to pisac pw