Kodzak33 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie wiem jak wy, ale ja dołączam się do pozwu zbiorowego podobno można kilka tys. wyjąć nie ładując wielkich pieniędzy w prawników, ponieważ kancelarie są nastawione na zysk procentowy z odszkodowania jakie może każdy z nas dostać. Przemyślcie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek29 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Podeślij jakiś link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorpw Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam ja tez poczekam na pozew zbiorowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 W razie czego to i ja bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 https://m.facebook.com/Afera-Spalinowa-994031970619670/lub https://m.facebook.com/KancelariaSwiecaiWspolnicy/ nad nimi się zastanawiam jutro wstąpie do tych drugich (Ci pierwsi wiem już co oferują) i podejmę decyzję. Żeby nie było że reklamę robię napewno są także inne kancelarie co ten temat ogarniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbur Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Chyba tytuł postu powinien być "wezwanie na serwis 189" a nie 198 , może jakiś mod niech to zmieni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Benzyniaki do 3.0 pojemności tak samo zaliczają się do afery spalinowej więcej szczegółów nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Jaki uszczerbek odnieśliście, że się na ten pozew tak zbieracie, zapytam? Wyrwać kaskę? Byłem wczoraj w serwisie i po nowym roku mają wszystkie kwalifikujące się auta "naprawiać". W jaki sposób? Nie ma jeszcze żadnych instrukcji. Tak więc ja do serwisu aso już nie pojadę bo jak ktoś wjedzie to i tak wyjedzie "naprawionym" autem choćby tego nie chciał. Edytowane 14 Listopada 2015 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ja nie będę ukrywał, że jeśli można zarobić kilka tys. to czemu nie. Poza tym fakt faktem Vag oszukał nas. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Kodzak33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Biorąc pod uwagę lichwiarskie ceny serwisu to czemu nie. - PS. Wymiana kół z oponami zimowymi, umówiony na 14.00. Przybywam 13.45 a wyjeżdżam z serwisu o 16.30 kur.. mać biedniejszy o 212 zł za przełożenie i hotel dla opon. Na wiosnę zabieram letnie i ostatni raz się z nimi widzę. No chyba że na pozwie. - Edytowane 15 Listopada 2015 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Podali już, że wymienią tylko oprogramowanie w 2.0 TDI. Podobno moc zostanie na dotychczasowym poziomie. A wiec kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aristo111990 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Wczoraj pokazywali jak zamierzaja 'uzdrowic' 2.0TDI dokladajac kawalek rurki z kratka w srodku + update software. Moc nie powinna spasc, spalanie nie powinno wzrosna: tyle wg VW z konferencji prasowej z wczoraj. Jako inzynier wiekszej glupoty i przekretu nie widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 No jeśli soft będzie oszukiwał jak oszukuje, tylko będzie niemożliwy do wykrycia, to może zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 kawalek rurki z kratka w srodku + update software. To jest ich sposób na 1.6 TDISposobem na 2.0 TDI jest tylko soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To po co było się narażać, kombinować, jak z odpowiednim softem spełnia wszystkie normy? Trochę to śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Trochę to śmierdzi. Mam nadzieję, że jak coś przekombinują to ich amerykańce przydymiają. Ja pojadę zmienić soft do ASO na końcu. Może już będzie wiadomo co i jak. Jak się okaże, że mój samochód ma stracić na którymkolwiek parametrze bez uzyskania jakiś korzyści to odpuszczę sobie wymianę. (soory środowisko naturale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jak tam wjedziesz to już wyjedziesz z nowym softem, choćbyś nie chciał. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Był ktoś już? Ruszyło to od stycznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No właśnie był już ktoś, bo czekam z robieniem programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelodz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja dzwoniłem wczoraj do krotosickiego w wa-wie i serwisant powiedział mi, że nie mają jeszcze żadnych instrukcji z centrali dotyczących procedury naprawy. Mówił jeszcze, że sam jest ciekaw bo jego audica też się łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi