kenzi Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Siema ktos zajeb..... mi 4 dekle z avusów i dolny grill z s4 . Jeżeli ktomuś rzuci się gdzieś w oczy coś takiego , a jak ktoś wskaże mi złodzieja to gwarantuje wysoką nagrodę ,mówie poważnie . Pewnie złodziej to ktoś z forum wiec jeśli to czyta niech wie że i tak ich na auto nie założy .
udiyane Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) A jak w Nowej Hucie to byli hutasy czy może ktoś obcy? Edytowane 16 Października 2015 przez udiyane
nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Pewnie złodziej to ktoś z forum wiec jeśli to czyta niech wie że i tak ich na auto nie założy . Dlaczego szukanie zaczynasz od rzucania podejrzeń na swoich?
Radekst Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 wlasnie tak od jakiegos czasu sie zastanawialem dlaczego nie masz dekielkow (mialem nawet Ci napisac esa), tak myslalem, ze ktos Ci zarypal a mialem nadzieje, ze juz bedzie u nas spokoj bo od dluzszego czasu nic sie nie dzialo.. mi dwa lata temu rypneli dwa komplety, a co wiecej, jednej nocy obskoczyli cale osiedle i ze wszystkich aut zniknely dekielki, nie wazne czy audi, ford, renault itd (mojej mamie tez wtedy zwinęli dekielki).
Lukasz eS. Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak by nie było, to jest to mała pierdolka, ktora łatwo zakosic i nie sa takie tanie. Lepsze to niż radia
D4NTE Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Nie tylko w hucie panowie kradną...zawsze znajdzie się jakaś kurewka co do uczciwej pracy się nie weźmie... Edytowane 9 Listopada 2015 przez D4NTE
Rekomendowane odpowiedzi