Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Co powiecie na to ?

co myślicie o moim autku

1. 1. co myślicie o moim autku

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie już spokój...

a kolega bula_k czemu się nie odzywa? jak autko śmiga? coś zmieniałeś?

Opublikowano

hey przeciez to nie lanos lampy do bani sreberka tez nie pasuja gril bez logo :thumbdown: jak mozesz nie pamietac jakiej firmy masz fele.?? kolor pierwsza klasa,pamietaj to jest AUDI A a nie jakies byle co .miej szacunek do tego czym jezdzisz i nie ośmieszaj tego logo...pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

a no sprzeglo bo mi siadlo, kupilem sprzezynki ale jeszcze nie wymienilem,powoli zmieniam wszystko na czarno

Opublikowano

a spojler jeszcze wisi? :chytry:

Opublikowano

Kolego tak na poważnie dam Ci radę :good: Sorry za wcześniejszą wypowiedź ale nie mogłem się powstrzymać :polew: Rozumiem, że możesz nie mieć kasy na doprowadzenia autka do stanu "normalnego" wiec weź pojeździj trochę po parkingu pod jakimś marketem i jak ktoś Ci wymusi to wal w niego śmiało :tongue4::wallbash: przyjedzie rzeczoznawca wyceni szkody i wymienisz sobie przod :naughty::notworthy::good::shocked::hi: Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego tak na poważnie dam Ci radę :good: Sorry za wcześniejszą wypowiedź ale nie mogłem się powstrzymać :polew: Rozumiem, że możesz nie mieć kasy na doprowadzenia autka do stanu "normalnego" wiec weź pojeździj trochę po parkingu pod jakimś marketem i jak ktoś Ci wymusi to wal w niego śmiało :tongue4::wallbash: przyjedzie rzeczoznawca wyceni szkody i wymienisz sobie przod :naughty::notworthy::good::shocked::hi: Pozdrawiam

powinieneś mieć nick-a wujek dobra rada... :polew:

Opublikowano

...to moze lepiej upozorowac kradziez ,lub samozaplon...daj spokoj z takimi poradami,pomoz mu zrobic to droga legalna,z taka predkoscia pod supermarketem,to tylko sie wq..wi,bo nic nie bedzie,sam kiedys sie zakrecilem i ''przypadkiem'' nie zdazylem zachamowac-efektem tego byla ryska jak zapalka (prawie niewidoczna),a w suzuki swift zdezak prawie odpadl i sie caly porysowal...nawet nie zglaszalem tego...

Opublikowano

Jak już pomalujesz siatex na czarno i założysz sprężynki to ściągnij jeszcze tą listę zakupów z drzwi :thumbdown: i kup białe kierunki na boki i będzie jakoś wyglądało.

Opublikowano

Naprawde kiepsko to wygląda. :wallbash:

Na początek odklej to coś na drzwiach ,zdejmij progi bo napewno sie da ,i dokładke zderzaka z przodu, spojler ->>> na to nie trzeba nic kasy.

Potem kup białe kierunki w błotniki i jakiś ori grill ->>> wyjdzie ponizej 200zł.

Jak chcesz coś wiecej to możesz obniżyć i kupić lampy na przód DEPO. :good:

Opublikowano

biale kierunki max 30zl i gill chocby po lifcie znajdzie sie za 60zl... niech dojdzie przesylka 10+30 --- razem 130 a nie 200 :wink4:

Opublikowano

Pisze poniżej 200zł.

Szczerze mówiąc nie widziałem orginalnego grilla po lifcie za 60zeta.

A podróbki są do bani ,znajomy miał ,nie opłaca się kupować.

Opublikowano

może być :mysli:chociasz osobiście wolałbym normalny wyglądA4

Opublikowano

nie wiem czy ori czy nie ale na alledrogo widzialem zdemontowany za 60 zeta :wink4:

Opublikowano

Pisze poniżej 200zł.

Szczerze mówiąc nie widziałem orginalnego grilla po lifcie za 60zeta.

A podróbki są do bani ,znajomy miał ,nie opłaca się kupować.

grill po lifcie potrzebuje maski po lifcie, z tego co się orientuję... :gwizdanie:

edyta:

a jednak wchodzi bez problemu.... :shocked:

i ja u siebie zmienię :naughty:

Opublikowano

nie potrzebuje, pasuje do machy przed liftem - pytalem sie na forum :wink4:

Opublikowano
  • Autor

felgi sa ATS

Opublikowano

Długo nad tym myślałeś :doh1: :nabijasie: naprawdę masz dobre rady jak "Przyjaciółka" :decayed:

Opublikowano

eee nie andrzeju, nie jak "przyjaciółka" tylko jak "dobre rady" :decayed:

bula_k możesz wrzucic jakies aktualne foto :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja powiem tak wiejski tuning hehe