kamcio000 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 witam, dostałem dziś w dupkę (a raczej hak), zabrdzo nic sie nie stalo raczej, zderzak troszke sie cofnął, ale podłoga cała itd. Ciezko zauwazyć ze coś sie działo nawet. (natomiast bmw co mi przywaliło zabrała laweta, połamało sie posypało jak.... hehee ) Do sprawy oglądałem auto z mechnaikiem i jest git tylko zauważyłem ten węzyk (patrz foto). Chłopaki co to za wężyk , on ma tak być? czy coś się rozłączyło? poratujcie http://fs5.directupload.net/images/151020/xx5zlpim.jpg to jest zaraz za zderzakiem stojąc od tyłu z prawej strony.
woytazz Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Z tego co pamiętam to odpowietrzenie/mały odpływ przy wlewie paliwa czy coś w tym stylu . Wrzuć pod zderzak tak żeby miało odpływ i po sprawie. Edytowane 20 Października 2015 przez woytazz
kamcio000 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 tak też myślałęm ze to dokładnie coś w tym stylu. Srubóje włożyć tam pod plastik i będzie ok dzięki pozdro
peacenotwar Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Jakiś odpływ czy odpowietrznik. Nie powinno być od niczego podłączone
michal1407 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 tak jak koledzy wyzej napisali to odpływ paliwa, znajduje przed korkiem wleu
Trzesio Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 dokładnie, w tej gumie przy wlewie powinna być dziurka i tam wchodzi ten wężyk
fanthomas18 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 To w takim razie u mnie to jakoś dziwnie jest podłączone, próbował ktoś dmuchać w ten wężyk? Ja ostatnio dmuchnąłem w niego i... zamknął się wlew paliwa, tzn wysunął się ten "dzyndzelek" który blokuje wlew przy zamykaniu centralnym
Romek.A4 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Mylisz wężyki, Twój to ten od centralnego, który zamyka klapke wlewu.
fanthomas18 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Ale on nie jest nigdzie podłączony, wychodzi z okolic pompki centralnego i idzie w górę za prawym boczkiem bagażnika. Klapka wlewu blokuje się prawidłowo
marioxxxx Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Powinien być w gumowej uszczelce z lejkiem. W sedanie u mnie jest to w błotniku koło pompki. Ona zasysa albo wydmuc**je powietrze.
Rekomendowane odpowiedzi