Daniel Błachut Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam mam problem bo przydalo by sie wymienic napinacz rozrzadu i przy okazji lancuch tylko pytanie u mechanika powiedzial mi ze nie ma zamiennikow u neigo i tzreba suzkac orginalu poszedlem do sklepu gosc mi krzyknol 1400zl w tym-_lancuszek napinacz uszczelka pod pokrywe) moje pytanie polega na tym czy mozna zakupic tanszy zamiennik? ile taki zamiennik wytrzymuje? i czy warte zachodu kupywanie zamiennika?. moje autko a4b6 1.8T 150KM 2002r.Z góry dziekuje.
krzysiekvtec Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) osobiscie widzialem jak 3 zamienniki wyciagali z 1.8t po montarzu ori juz nie wrócił co do łańcucha swag dobry zamiennik rok czasu u kolegi i cisza, sam taki zakladam na tygodniach tak więc zastanów sie czy teraz chcesz zaoszczedzić i cieszyć sie przez miesiac czy miec spokój na kolejna lata Edytowane 1 Listopada 2015 przez krzysiekvtec
Daniel Błachut Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) czyli mowisz ze lepiej pcozekac i kupic ten zestaw za 1400zl tak? niz tam jakies gowno za 600zl z allegro bo np na allegro znalazlem takie cos i wyglada dosc osobliwie ;p http://allegro.pl/zestaw-napinacz-lancuch-uszczelki-audi-vw-1-8t-ory-i5754465889.html Edytowane 1 Listopada 2015 przez Daniel Błachut
garf Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Na temat napinaczy jest sporo na tym forum. Cena ktora podales jest ciekawa 1400 zl Ja z tego co sie orientuje to jest albo zamiennik za 500-600 albo ori za okolo 2000 tysie
krzysiekvtec Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Dokladnie ori napinacz 2 tys w wiec komplet za 1400zl to kolo ori nie leżał nawet
KubaMpakiet Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam mam problem bo przydalo by sie wymienic napinacz rozrzadu i przy okazji lancuch tylko pytanie u mechanika powiedzial mi ze nie ma zamiennikow u neigo i tzreba suzkac orginalu poszedlem do sklepu gosc mi krzyknol 1400zl w tym-_lancuszek napinacz uszczelka pod pokrywe) moje pytanie polega na tym czy mozna zakupic tanszy zamiennik? ile taki zamiennik wytrzymuje? i czy warte zachodu kupywanie zamiennika?. moje autko a4b6 1.8T 150KM 2002r.Z góry dziekuje. kup sobie febi/swag i tak w srodku bedzie IWIS czyli ten ktory jest oryginalnie, koszt z rabatek ok 115 zl napinacza lepiej nie zmieniaj jak na cieplym jest spokoj
strazak93 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Niestety wychodzi na to że z napinaczami z ASO też jest loteria,a w przypadku montowania na własną rękę praktycznie gwarancji nie ma,temat opisywany przez kolege sasna http://a4-klub.pl/index.php?/topic/254579-napinacz-lancuch-rozrzadu-bex-avj/page-17 Edytowane 2 Listopada 2015 przez strazak93
Daniel Błachut Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam mam problem bo przydalo by sie wymienic napinacz rozrzadu i przy okazji lancuch tylko pytanie u mechanika powiedzial mi ze nie ma zamiennikow u neigo i tzreba suzkac orginalu poszedlem do sklepu gosc mi krzyknol 1400zl w tym-_lancuszek napinacz uszczelka pod pokrywe) moje pytanie polega na tym czy mozna zakupic tanszy zamiennik? ile taki zamiennik wytrzymuje? i czy warte zachodu kupywanie zamiennika?. moje autko a4b6 1.8T 150KM 2002r.Z góry dziekuje. kup sobie febi/swag i tak w srodku bedzie IWIS czyli ten ktory jest oryginalnie, koszt z rabatek ok 115 zl napinacza lepiej nie zmieniaj jak na cieplym jest spokoj Hym mowisz zeby napinacz sobie narazie darowac a wymienic łancuszek w sumie nie slychac niczego strasznego tylko delikatnie dzwoni tak i nic wiecej zadnych stuków tylko jak by lancuszek byl luzny delikatnie i tyle. Spróbuje sam łancuszek wymienic
krzysiekvtec Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Moze lancuch wyciągnięty zmień na swag i obserwuj
Wrzesien Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Odkopię ten temat zamiast zakładać nowy. Jakie macie opinie jeśli chodzi o napicznacze SWAG?
MireXs Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Swag wchodzi do 1.8t AVJ 150km? Bo z tego co zaobserwowałem to on nie ma wtyczki.
Rekomendowane odpowiedzi