Hasan Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Chcę kupić klocki na przód i mają być Ferodo. I tu mam pytanie, czy ktoś kupawał ostatnio takie i może mi podać nr katalogowy bo wiem że są problemy z odpowiednim doborem tych klocków (bynajmiej mój sprzedawca takie ma). Jeśli jest potrzebny nr VIN to podam na PW. Dane auta: A4 B6 AVF 96 KW AVANT rok.2004 model 2005. pozdrawiam
Dev Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 trzeba wyciągnąc i dokładnie sprawdzic w katalogu widnieje przód zacisk ATE: FDB1717, Lucas: FDB1451 tył zacisk TRW: FDB1788 ja proponuje FDS
Falkon1973 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Macie foty jak wyjąc klocki z przodu mam na trzpieniu jakieś kontry i nie wiem czy należy je ruszać ??? Sama wymiana jak piszecie to 40 min ale ??? jakoś mnie te kontry zaskoczyły. [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 07:23_________________________________________________Dobra mam co chciałem dzięki za pomoc i dobre chęci pozdro,
Rekomendowane odpowiedzi