Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 no widzisz jaka rozpiętość cenowa :gwizdanie: i weź bądź mądry i se fele kup, upadłość łoooo kurfa
Madas Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tylko zauważcie że te drugi oprócz tego że są większe są też nówki
daffy Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 yhy ceny a gdzie jeszcze oponki do tego , a jak by ukradli :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 ale 3k za kółka to nie dam , + opony a, że ja zawsze kupuję nówki to kurfa 5k nie starczy
daffy Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 kiedys produkowaliśmy takie koła do porsche ale niemożna było kupić bo to firmówki ,teraz tez robimy dużo do audi ale tez niemożna kupic takich felg bo to orginal szkoda bo to sa fele na pierwszy montaż
daffy Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 szkoda ze pracownik nie może kupić , ale w takim kryzysie motoryzacyjnym to jeszcze nic nie wiadomo :> produkcja kół spadła o 70 %
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 jak ich przyciśnie to wszystkim będą pchali
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 napisałem termin ale nikt nic się nie wypowiedział
daffy Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 http://witux.prv.pl/ i co otym sadzisz kolega z forum juz ma takie fele co mam zamiar kupić , nawet kolor auta czarmy moze to moje
Iverson Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 no i bardzo fajnie , ja bym tylko lekko obniżył i jest kox
daffy Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 może nas odwiedzi na spocie to sobie na żywo poogladamy ja uciekam nara wszystkim
adam_kkk Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Potrzebuje pomocy. Musze zregenerować maglownice. Polećcie mi jakiś dobry punkt w okolicach Tarnobrzega. Fajnie jak by był to jakiś zakład gdzie od razu wymontują i zamontują.
Rekomendowane odpowiedzi