Gość lightfighter87 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Może mały zlocik w okolicach piątku albo soboty ?? Posiadacze wolnego czasu dajcie znać
Goran TBG Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 czy te tarnobrzeskie spoty to bywaja jeszcze czy nic z tego nie wyszło?
Iverson Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 czy te tarnobrzeskie spoty to bywaja jeszcze czy nic z tego nie wyszło? jak by się zadeklarowało więcej niż 3 osoby to można cos wymysleć
Goran TBG Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 myśle ze właśnie na poczatek zanim by sie znalazło wiecej osób to lepszym miejscem było by coś mniej na widoku niz kaufland bo 3 czy 4 autka troche śmiesznie wygladaja jak na SPOT:) pogadac i wymienic sie doswiadczeniami na poczatku mozna bardziej kamieralnie :gwizdanie: a wogóle to odbył sie choc jeden do tej pory?
Plugibugi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 a może ktoś z Rzeszowa i okolic się dołączy większa grupa osób ??? by się spotkała [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 20:53_________________________________________________taki mały wypadzik nie zaszkodzi troszkę relaksu ...
FAFAL Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wy z Rzeszowa do nas czy my do was?
Plugibugi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wy z Rzeszowa do nas czy my do was? oj to już jakoś można się dogadać pamiętam że kiedyś tam to był jakiś wyjazd to Tarnobrzega
FAFAL Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Myślę, że prędzej my się powinniśmy wybrać do RZ bez sensu żeby np. 10 osób jechało do dwóch chociaż zapraszamy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 20:59_________________________________________________Latem nad zalewem machowskim fajnie by było się spotkać...
Plugibugi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 może i masz rację ale czemu tu taka cisza tyle po drodze a4 jeździ w tgb i okolicach ...
FAFAL Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Kiedyś jeszcze coś się działo niewiele, ale zawsze coś. Teraz wszystko umarło
Gość lightfighter87 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ciekawe czy jak mam ramki z drugiego klubu to też mogę przyjechać na Spot :gwizdanie:
Krzy0 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ciekawe czy jak mam ramki z drugiego klubu to też mogę przyjechać na Spot :gwizdanie: a4 to a4 A spota mozemy juz robic sniek z parkingu stopniał
Gość lightfighter87 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Działajmy coś póki jeszcze pogoda jest, już widzę jak każdy przyjedzie w śnieżyce :gwizdanie: Ogłaszam zatem powszechną mobilizację, wszyscy właściciele audi A4 w TBG zobowiązani są potwierdzić gotowość. Małe zebranko na którymś parkingu a później przejazd przez miasto to chyba nie jest trudne tą godzinkę wydzielić
FAFAL Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 a później przejazd przez miasto :decayed: Ja przez żadne miasto nie jadę... :gwizdanie:, ale spotkać się gdzieś na parkaingu z chęcią
Gość lightfighter87 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 To jak z czasem, bo ja siedzę cały czas w TBG oprócz czwartku, krótki wypad po zaliczenia i parę spraw do Rz. Pasowałoby dopasować termin dla osób które pracują. Any sugestions ?
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
koman Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Hallo ... Dzieje się coś w tym Tarnobrzegu czy nie ???
Surveyor Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Panowie czytam te Wasze posty i aż żal d... ściska. Dla chcącego nic trudnego. Jeśli jest problem z frekwencją na forum (np moją ) to można się choćby wymienić mailami bądź telefonami i jak ktoś złapie spontan na spotkanie to wyśle do reszty sms'a, żeby ruszyć temat na forum. Jeśli niektórzy wolą kameralne grono, to też nie widzę problemu, miejsc jest pełno w Tbg-u. Jeśli o mnie chodzi, to będę na 90% w Tbg-u za tydzień tj. 25-27 luty i proponuję wstępnie spotkanie w sobotę 26-go ok: 17-tej na parkingu przy targowisku naprzeciw Plusa. Jeśli ktoś uzna, że miejsce jest niedyskretne, to się przeniesiemy. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, to może jakieś drifciki na śniegu się pojawią Dzisiaj jestem w Skierkach i tu pogoda świetna tylko towarzystwa brak . Chyba mają podobne problemy ze spotami jak my Jakby co, piszcie na PW w sprawie danych do kontaktu. Do końca niedzieli odpiszę. Pozdrawiam i śledzimy obowiązkowo wątek co kilka dni .
koman Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam i to jest konkret z grubej rury ładujesz spota to mi sie podoba :oklaski: A największym problemem z spotami jest to że każdy potwierdza swoją obecność w 100 % a przyjedzie tylko 4-5 auta i w tedy człowiek traci chęci na następny spot nooo.... się troszkę rozpisałem
Rekomendowane odpowiedzi