jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Audi A4 B7 2.0 TFSI QUATTRO USA BRILLIANT RED w pakiecie BLACK Wyposażenie:- Kierownica skórzana, 3-ramienna, wielofunkcyjna z manetkami do zmiany biegów - Komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczem- (1BE) zawieszenie sportowe, obniżone o 20mm- Reflektory bi-ksenonowe , skrętne - 4x elektryczne szyby - Klimatyzacja automatyczna, 2-strefowa- Włącznik świateł z funkcją auto- Coming/Leaving Home- Tempomat- Czarna podsufitka s-line- Listwy wewnętrzne BLACK PIANO- Fotele czarna skóra, podgrzewane, w pełni sterowane elektrycznie- Samo ściemniające się, fotochromatyczne lusterko wewnętrzne z kompasem- Lusterka zewnętrzne z funkcją automatycznego przyciemniania, elektrycznie składane- Nagłośnienie BOSE- Pakiet wewnętrzny S-LINE- Pakiet zewnętrzny S-LINE- Pakiet "Black"- Pakiet "Schowek"- Pakiet "Oświetlenie" - Pakiet "siatki" - Servotronic- Szyber dach- Nakładki na pedały RS4- Oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED- Przełączniki PDC , ESP + kubek w chromie- Dezaktywacja poduszki pasażera - Homelink - Fabryczny alarm Plany : - listwy S4 - ściemka szyb - ręczny RS4 - RNS-E LED - lodówka w schowek - spryski mgiełkowe - gwint + nowe koło na lato - dodatkowe osłony silnika - siatka bagażnika - klameczki wewnętrzne RS4 - PDC na tył - ambiente na tył - wycieraczka tył q5 - dokładka tylna s4 + inne końcówki tłumika Coś się tam jeszcze pewnie się narodzi z czasem Edytowane 4 Lutego 2016 przez jozek726
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 WTF????? A gdzie niebieski?? Sprzedana już dawno
majkel20 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 A tak na marginesie, to w pytkę ten czerwony WTF????? A gdzie niebieski?? Sprzedana już dawno To mnie ominęła ta wiadomość....
mirget Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Świetna bryka . Pozazdrościć tylko. Ideał do wypasu pełnego
afroo. Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Ładne to to. Od razu zaatakuję z pytaniem, manetki działają Ci również w trybie D/S? U mnie przy prawie identycznej konfiguracji skrzynia/silnik niestety manetki ruszyły tylko kiedy wybierak jest na tipie i obstawiam, że sterownik skrzyni mi to ogranicza. Edytowane 25 Listopada 2015 przez afroo.
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Wiesz co trochę mnie zaskoczyłeś tym pytaniem, szczerze to nawet nie wiem jak to jest u mnie
Animal Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Gratulacje Józek! Auto na wypasie no i ten kolor Po planach widać, że będzie grubo!
akjam Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 No wreszcie się pochwaliłeś! Fajny wypas a o plany to się nie ma chyba co martwić...
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 bardzo ładny egzemplarz, czerwień jest koło będziesz zmieniać czy to zostaje?
tomekhxc Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 fajna fajna , USA i to jeszcze avant tylko tylni zderzak jest eu
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Jędrek felgi aktualnie zostają jako zimowki a na lato zobaczymy Tomek błędna diagnoza zderzak jest w wersji us , jeżeli myślisz ze powinny być odrysowki to nie. W sedanie tak w avancie nie dziwne ale tak jest
marcinch001 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Ładny avancik , czemu przednią rejestrację masz przykreconą na śrubki przecież ta blenda powinna ją trzymać w odpowiedniej pozycji . Powodzenia w modach .
Tomi_81 Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 No ładne, ale niebieski mi się bardziej podobał
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Ładny avancik , czemu przednią rejestrację masz przykreconą na śrubki przecież ta blenda powinna ją trzymać w odpowiedniej pozycji . Powodzenia w modach .Z tymi śrubami to nie mój patent , poprzedni właściciel tak zrobił , teraz jest zupełnie inaczej [emoji6] i w usa wersji grill z przodu jest inny i nie ma opcji wcisniecia tablicy jak w EU [emoji6]
tomekhxc Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Tomek błędna diagnoza zderzak jest w wersji us , jeżeli myślisz ze powinny być odrysowki to nie. W sedanie tak w avancie nie dziwne ale tak jest ty no fakt a byłem przekonany że w avancie z tyłu też są obrysówki a szkoda bo fajnie by to wyglądało
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Tylko to nie świeci , są to tylko odblaski
Rekomendowane odpowiedzi