Matejus_93 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, czy wie ktoś jaki numer ma rurka/przewód odmy oleju? Mam tą wersję z dwiema krótkimi rurkami + bańka pośrodku. Pozdrawiam, Mateusz.
Matejus_93 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) o to chodzi? Dokładnie o to Dzięki PS. Gdzie mogę takie coś kupić? Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Matejus_93
prezesik18 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 W używkę ja bym się nie ładował, prędzej czy później popęka i się rozsypie. http://allegro.pl/przewod-waz-rura-odma-odmy-028-103-491-m-028103491-i5209244698.html
Matejus_93 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 A mógłbym to zastąpić tym pojedynczym dłuższym przewodem? Jeżeli tak to moglibyście podać nr tej rurki?
OLIVER Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 A mógłbym to zastąpić tym pojedynczym dłuższym przewodem? Jeżeli tak to moglibyście podać nr tej rurki? nie likwiduj seperatora oleju to dobra rzecz kup krótką i nie kombinuj...Ale decydujesz Ty...
pepik Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 o to chodzi? czy nr części nr6 do silnika AFN będzie taki sam?
andriej Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka...
OLIVER Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ...
andriej Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... u mnie w aso skoda vw powiedziano, że takiej odmy nie robią, nowa jest bez separatora..
OLIVER Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... u mnie w aso skoda vw powiedziano, że takiej odmy nie robią, nowa jest bez separatora.. To szukaj w innym aso. jak Ci zalezy na ori Tak orjętacyjnie cenowo to ... seperator-(bańka) jak to nazwałeś ...-156zł rura dola 205zł rura górna ta krotka..-68łzł
Ponczek345 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... kolego kupiłeś gdzieś nową odmę? bo z tego co wiem nowa jest nie do kupienia, są nowe, ale pozbawione banki, sama rurka.. Czego nie mozesz kupić ? wszystko jest dostepne tylko ceny są jakie są ... u mnie w aso skoda vw powiedziano, że takiej odmy nie robią, nowa jest bez separatora.. To szukaj w innym aso. jak Ci zalezy na ori Tak orjętacyjnie cenowo to ... seperator-(bańka) jak to nazwałeś ...-156zł rura dola 205zł rura górna ta krotka..-68łzł Tak dla obniżenia kosztów: dolna rura (zamiennik topran, zakładałem klientowi) długa kosztuje 79zł w IC jak dobrze pamiętam
Dawidepd Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Panowie przylaczę sie do tematu. Kupie nowa lub uzywke w dobrym stanie krotka odme. Ta rurke co jest na foto zaznaczona ta krotka. W aso nie maja. ZOstala wycofana w tym roku w marcu. Gdzie moge to dostac ?? W 3 hurtowaniach tez nie maja produkt niedostepny
OLIVER Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Panowie przylaczę sie do tematu. Kupie nowa lub uzywke w dobrym stanie krotka odme. Ta rurke co jest na foto zaznaczona ta krotka. W aso nie maja. ZOstala wycofana w tym roku w marcu. Gdzie moge to dostac ?? W 3 hurtowaniach tez nie maja produkt niedostepny tu masz ...chyba słabo szukasz https://kayaba.istore.pl/pl/028103509-oe-028103509-czesci-oryginalne-odma-audi-a4-00-szt-vw-oe-vw-oe-vw-oe-935092.html
Dawidepd Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Nie wierzę dosyć ze zamiennik nie oryginał to taka kasa. W ASO 58 kosztował Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dawidepd Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 ja ku;owalem ostatnio ze strony z dobry miesiac temu. Niby oryginal i cena tez dobra 102zł z wys.
Rekomendowane odpowiedzi