kornd Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, Mam taki problem, gdy wcisnę hamulec ze sprzęgłem nie mogę wrzucić 1 biegu ani 2.Jak puszczę hamulec to biegi wchodzą ale z oporem 1 i 2 .Sprzęgło też bierze wysoko. Ktoś doświadczony mi pomoże ? Czy to wina sprzęgła? Pozdrawiam KM Edytowane 8 Grudnia 2015 przez kornd
jacek70 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sprawdź mocowanie skrzyni. Może nie trzyma ?
bobek_audi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 podepnę się pod temat też wchodzą mi ciężko biegi od jakiegoś czasu jak zrobiło się zimno to przez olej w skrzyni ?
kubunia Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Albo olej albo już synchronizatory mają dość, najczęściej wymiana na świeżutki oryginalny olej pomaga Przerabiałem to ale w Oplu. Podczas mrozów nie można było wbić biegów, jak się okazało było mało oleju w skrzyni, a to co tam pozostało olejem nie można było nazwać. Po wymianie oleju nówka skrzynia
bobek_audi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Albo olej albo już synchronizatory mają dość, najczęściej wymiana na świeżutki oryginalny olej pomaga Przerabiałem to ale w Oplu. Podczas mrozów nie można było wbić biegów, jak się okazało było mało oleju w skrzyni, a to co tam pozostało olejem nie można było nazwać. Po wymianie oleju nówka skrzynia ok dzięki zmienie olej i dam znać czy pomogło
ptrkchn Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 u mnie to samo, ale sprzęgło ślizgawka już do zmiany
hanys_07 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam mi nie wchodziły biegi a okazało sie że mam mało płynu hamulcowego w zbiorniczku pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi