Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co kupujecie/kupiliście pod choinkę swojej dziewczynie/żonie/narzeczonej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupic blache dupe obic.

A na powaznie:

Ile jestes w zwiazku ? Bo jak mc to moze faktycznie byc problem, ale jak dluzej to moze warto sie zainteresowac co lubi, co sprawia przyjemnosc ?

Jest tyle mozliwosci ze glowa mala, czasem bukietem pieknych zywych kwiatow i czekoladkami mozna oczarowac i zrobic wrazenie niz rzecza materialna.

A jak nie masz pomyslu to blyskotki zawsze dzialaja, baby sa jak sroki wezma wszystko co sie swieci i jest z metalu ;)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mlotek kupię

Uważaj żebyś nim w czoło nie dostał :grin:

Opublikowano

Aby sobie prezent z głowy wybila ;)

Opublikowano

Moja duga połowa marudzi coś o jakiś super kozakach i się zastanawiam gdyż obiło mi się o uszy, że jak się buty komuś kupuje to ten ktoś.... odchodzi. Ale to pewnie tylko przesąd więc sobie daruje. I kupie cos z perfum. Niech leży i pachnie...

Opublikowano

Ja zakupiłem zestaw ze srebra (łańcuszek branzoletkę kolczyki) oraz perfumy i planuje coś dokupić ponieważ także ma urodziny :grin::grin:

Opublikowano

Mlotek kupię

Uważaj żebyś nim w czoło nie dostał :grin:

:grin::polew::polew: +1

Opublikowano

Moja luba chciała by pieska,ale nie uśmiecha mi się z nim o 6 rano wychodzić :grin:

Opublikowano

Moja luba chciała by pieska,ale nie uśmiecha mi się z nim o 6 rano wychodzić :grin:

Z tym roznie bywa. Rodzice mieli psa ktory wczesniej jak o 9 nie wylazil ze swojego wyra. Trzeba bylo go wyciagac sila. To samo jak byl deszcz. Zapieral sie nogami i nie wyszedl :grin:

Opublikowano

Okulary przeciwsłoneczne Ray Ban oraz perfumik Chanel "Coco Noir" .

Cały rok sam wpierniczałem tylko wodę i chleb żeby odłożyć ;-)

Opublikowano

Ja swojej kupiłem białego IPHONE 5S :)

Opublikowano

Krezus :D

Opublikowano

To i ja się pochwalę.... Choć w sumie to aż mam wyrzuty sumienia bo zrobiłem taki myk.

Żonie abonament na tel się kończy w marcu ( ma go na mnie tzn na moją działalność)

więc odwaliłem numer i przedłużyłem tą umowę z telefonem Huawei p8 lite.... telefon naprawdę fajny ....Tylko mam nadzieję że żona się nie dowie że za aparat dałem ....9 zł :grin:

Opublikowano

My postanowilismy nie kupowac nic osobno a za to sprawic sobie cos dla nas. 2 tygodnie walczylem ze soba zanim zdecydowalem sie to kupic ale teraz jest ;

http://www.sageappliances.co.uk/the-barista-express.html

Mega zadowoleni jestesmy.

Opublikowano

My postanowilismy nie kupowac nic osobno a za to sprawic sobie cos dla nas. 2 tygodnie walczylem ze soba zanim zdecydowalem sie to kupic ale teraz jest ;

http://www.sageappliances.co.uk/the-barista-express.html

Mega zadowoleni jestesmy.

Witajcie,

Odnośnie tematu wątku przypomina się stary dowcip:

Pyta kolega kolegę:

- jaki prezent kupiłeś swojej?

- beret i wibrator!

-????

- Jak jej się beret nie spodoba to niech się pi......

:D

Wesołych !

Opublikowano

Ja kupiłem :

- Myszkę , bo stara c**jowa, a w biurze blat jest szklany to kupiłem taką, żeby działała na szkle :)

- Kubek z napisem, który sam wymyśliłem (napisałem coś co kiedyś mnie uratowało przed wielką aferą )

- Książkę, bo lubi czytać

- Bransoletę cienką , taką nitkę . Złota jeśli budżet pozwoli jak nie to srebrna

P.S. Nie. Nie kupiłem tego dla jednej. Tylko dla dwóch dziewczyn ....... Oby nie miały konta na forum :)

Opublikowano

Ja kupiłem :

- Myszkę , bo stara c**jowa, a w biurze blat jest szklany to kupiłem taką, żeby działała na szkle :)

- Kubek z napisem, który sam wymyśliłem (napisałem coś co kiedyś mnie uratowało przed wielką aferą )

- Bransoletę cienką , taką nitkę . Złota jeśli budżet pozwoli jak nie to srebrna

P.S. Nie. Nie kupiłem tego dla jednej. Tylko dla dwóch dziewczyn ....... Oby nie miały konta na forum :)

Nie musza miec konta. Akurat to moga czytac nie zarejestrowani :grin:

Opublikowano

Ja kupiłem :

Nie musza miec konta. Akurat to moga czytac nie zarejestrowani :grin:

Taki żart miał być. Źle napisałem :)

Opublikowano

Ja poszlem na latwizne ,nakupywalem kosmetykow ,

Opublikowano

Niektorzy sie tutaj drogo woza :D Z tymi butami dobry pomysl. Kupie swojej to moze pojdzie w cholere :D

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Baba jest gorsza niz zaraza ,najpierw cie obezwladni ,pozniej zniszczy ,zostawi po sobie spustoszenie i rzadko kiedy odejdzie :)