House Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Pochwalicie się swoimi instalacjami? Jutro cyknę lepsze zdjęcie ale tak to wygląda u mnie
kt65c453 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) nie moge załadować fotki , spróbuje jutro okazało sie że mam wiecej niz ful hd foto i nie chciało się załadować, a żeby wejść na strone to trzeba kliknąć link " Image upload with " tu do adminów , cos macie pokopane bo jest nie tak, spróbujcie dodać foto . takie miałem foto jak akurat była zdjęta osłona Edytowane 17 Grudnia 2015 przez kt65c453
House Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Faktycznie, u mnie nawet link nie działa.
sQbaniutki Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) U mnie wygląda tak. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez sQbaniutki
soul87 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 brak kompensacji miedzy listwami szkoda ze nie założono pojedynczych wtryskiwaczy, wyglądało by to trochę schludniej
sQbaniutki Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 brak kompensacji miedzy listwami szkoda ze nie założono pojedynczych wtryskiwaczy, wyglądało by to trochę schludniej Zapewniam cię że instalacja działa naprawdę bez awaryjnie a to czy schludnie czy nie nie ma znaczenia-mnie się podoba.Wrzuć foto swojej instalacji to zobaczę co to znaczy schludnie.
soul87 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Mojej czy ostatniego klienta czekaj co to było aa volvo wyjechało nie dawno to możesz wybrać :-) zreszta mniejsza z tym.... po co jest ten watek , po co wrzucasz tu te zdjęcie, zeby każdy pisał ah oh jaka masz fajna instalacje z podstawowym błędem w sztuce ? jezeli pokazuejsz cos w internecie musisz liczyc sie z pewnymi rzeczami ze nie jest to rewia mody.... Napisalem prosto , masz blad montazowy w tej instalacji i co z tym zrobisz to juz Twoja sprawa... Edytowane 21 Stycznia 2016 przez soul87
House Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Kompensacja musi być, kolega niestety dobrze prawi.
sQbaniutki Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mojej czy ostatniego klienta czekaj co to było aa volvo wyjechało nie dawno to możesz wybrać :-) zreszta mniejsza z tym.... po co jest ten watek , po co wrzucasz tu te zdjęcie, zeby każdy pisał ah oh jaka masz fajna instalacje z podstawowym błędem w sztuce ? jezeli pokazuejsz cos w internecie musisz liczyc sie z pewnymi rzeczami ze nie jest to rewia mody.... Napisalem prosto , masz blad montazowy w tej instalacji i co z tym zrobisz to juz Twoja sprawa... Ok.soul87.Trochę mnie poniosło.Czy mógłbyś mi powiedzieć czy ta kompensacja jest niezbędna i na co ona ma wpływ?
House Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wyrównuje ciśnienie między prawą i lewą listwą.
damian92x Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) U mnie wygląda to tak. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez damian92x
House Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Też nie ma kompensacji. Szkoda, że monterzy o tym zapominają.
_quattro_ Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Też nie ma kompensacji. Szkoda, że monterzy o tym zapominają. I tu się mylisz
soul87 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Też nie ma kompensacji. Szkoda, że monterzy o tym zapominają. I tu się mylisz tzn ?
House Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 No w Też nie ma kompensacji. Szkoda, że monterzy o tym zapominają. I tu się mylisz tzn ? No właśnie gdzie ta kompensacja ? Moja, zmotywowałem się
House Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Czy Ty masz jakąś inną osłonę że trzeba było ją podcinać? U mnie weszło a fabryce ? Całkiem estetycznie to wygląda. Z jakiego reduktora masz zasilanie gazu ? Edytowane 3 Lutego 2016 przez House
darko Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Czy Ty masz jakąś inną osłonę że trzeba było ją podcinać? przegrody te same,tylko u Ciebie wtryski gazowe montowane pojedynczo i są w pionie na krótkich wężykach, a u kolegi w szynie, leżą na magistrali paliwowej,
kuternik Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Czy Ty masz jakąś inną osłonę że trzeba było ją podcinać? U mnie weszło a fabryce ? Całkiem estetycznie to wygląda. Z jakiego reduktora masz zasilanie gazu ? Reduktor KME GOLD No szkoda mi tej osłony ale dobrze że ładnie poprowadzili wszystkie węże i nie ma ich na osłonie rozrządu.
Rekomendowane odpowiedzi