panfranek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam, posiadam A4 B7 z fotelami Recaro(regulowane w pełni elektrycznie, podgrzewane). Kilka dni temu padła mi regulacja fotela pasażera - żaden przycisk nie działa, i fotel jest maksymalnie odsunięty do tyłu (nie słychać pracującego silniczka). Dlatego mam pytanko: który bezpiecznik odpowiada za elektrykę foteli bo od tego chyba powinienem zacząć...? A niestety nigdzie nie mogę znaleźć info o bezpieczniku odpowiedzialnym za regulację foteli :/ Wnioskuje ze mógł paść silniczek regulacji. Proszę o sugestie.
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 wydaje mi się że to bezpiecznik 44 - 30a
panfranek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Dodam ze podgrzewanie fotela działa bez zarzutów(a za to odpowiada bezpiecznik o nr 44...) więc musi to być inny bezpiecznik Edytowane 31 Grudnia 2015 przez panfranek
Fish3r Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Musisz zdjąć osłonę pod kierownicą i pod modułem centralnej elektryki będziesz miał jeszcze kilka podwieszonych bezpieczników. Jeden z nich odpowiada za regulację foteli. Z tym że jeśli padł bezpiecznik to oba fotele nie powinny działać.
kwiatekwojak Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Czy mógłby ktoś mi pomoc z fotelem pasażera, ponieważ wszystko działa oprócz góra dół ...Wyjąłem fotel, ale nie wiem jak się za to zabrać i czy podołam....
MaTeo85 Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 zacznij od tego czy do silnika podczas sterowania dochodzi jakieś napięcie. Jak dochodzi to szukaj problemu w silniku, jak nie to w wiązce lub sterowniku (panel z przełącznikami na fotelu)
kwiatekwojak Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 A wie ktoś który silniczek odpowiada za pracę góra dół ??
MaTeo85 Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) jak dobrze pamiętam to ten u góry na Twoim zdjęciu. edit: chociaż patrząc na foto to chyba jednak ten mały na dole po prawej. Edytowane 26 Października 2022 przez MaTeo85
kwiatekwojak Opublikowano 3 Grudnia 2022 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Temat do zamknięcia. Okazało się, że przycisk coś nie łączy, czasami działa.
Rekomendowane odpowiedzi