aborygen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) witam mam mały problem ale bardzo denerwujący dziś odebrałem moje autko z aso skody po wymianie przedniej szyby okazało się że wyświetlacz columbusa ma dość głęboką rysę i zadrapaną ramkę mam fotkę przed oddaniem samochodu do aso oczywiście bez rysy możecie coś doradzić jak rozegrać sprawę ? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez aborygen
Tom A4 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) nie do udowodnienie gdybyś stwierdził to na miejscu przy odbiorze no problem po odebraniu będą się wypierać że sam porysowałeś. Chyba że zgłosiłeś to natychmiast przy odbieraniu auta i spisali odpowiednie pismo. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Tom A4
aborygen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) w momencie odbioru zauważyłem i zaraz przekazałem informację osobie upoważnionej ta pokazała mi fotki z warsztatu że takie już było a na moim zdjęciu nie ma nic jeszcze dostałem info że jak coś to przez sąd normalnie szok Edytowane 30 Grudnia 2015 przez aborygen
iwadrian Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Porysowali, zrobili fotkę i teraz pokazują, że takie było. Sprawdź godzinę na tej fotce i porównaj z godziną oddania auta. Twoja fotka bez rysy kiedy robiona, chyba nie miesiąc przed zdarzeniem?
aborygen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) podejście do klienta szok w skodzie jutro idę do kierownika tej placówki a dziś już dzwoniłem do skody polska mam prawie wszystko przygotowane(pismo reklamację) i jutro wysyłam tylko czekam na rozmowę z kierownikiem - jak będzie wydaje mi się że było tak podczas wymiany szyby musieli zrobić ta rysę i w panice zrobili fotki w warsztacie i przesłali do aso skody że niby tak jest szyba nie była wymieniana na miejscu w skodzie tylko certyfikowanym warsztacie Edytowane 30 Grudnia 2015 przez aborygen
Robero321 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Datę i godzinę na zdjęciu można zmienić i nie masz możliwości tego stwierdzenia oczywiście trzeba wiedzieć jak żeby nie został ślad po zmianie Tak więc kolego jeśli masz zdjęcie z aparatu i robiłeś je faktycznie przed oddaniem chodzi o godzinę czas oddania samochodu jest czasem "mniejszym " niż zdjęcie które zrobił warsztat to żaden problem żeby udowodnić im winę Chodzi przede wszystkim o godziny Jak będziesz rozmawiał z kierownikiem poproś aby na maila przesłali Ci to zdjęcie które zostało zrobione. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Robero321
aborygen Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 sprawa będzie trudna do wygrania ale powalczyć o swoje można
House Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wklej fote jak to wygląda. Sprawa mocno śmierdząca, po co robili zdjęcie? gdyby tak "było" to by nie robili żadnego zdjęcia bo po co i jaki to dowód? Taki sam jak twoje zdjęcie, że tak nie było.
.Pablo. Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Trochę to dziwne bo już kilka razy wymieniałem szybę czołowa i za każdym razem zanim oddałem auto były oględziny auta czy nie ma uszkodzeń typu lusterko wewnętrzne, słupki, podszybie itd. Zawsze się to robi aby potem nie było niejasności. W twoim przypadku może być trudno udowodnić, ale trzymam kciuki żeby Ci się udało.
Rekomendowane odpowiedzi