Mariusz Wróbel Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam tak jak w temacie stuka mi coś w tylnym lewym kole już nie mam do tego sił wymieniałem tuleje tylnej belki,dwa amortyzatory,dzisiaj odkręciłem lewy tylny amortyzator żeby go sprawdzić i wszystko jest ok,sprężyna nie pęknięta, górne mocowanie amorka tez w porządku.Koledzy i koleżanki doradźcie co to jeszcze może być????????
Mariusz Wróbel Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 A czy czasami gdyby byl luz na lozyskch to by nie szumialo? Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka temat zamknięty stukała mi osłona ta co jest nad tłumikiem końcowym,tak ze dziękuje za zainteresowanie postem wszystkim życzę szczęśliwego nowego roku :)
Janis Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Podpinam się pod temat, tyle że mam lekki luz na kole jak złapie porządnie i poszarpie. Tłucze mi jak zjeźdżam np. z policjanta.Chyba amorki wylane..
Janis Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Amorki albo tuleje na belce Tuleje mają tydzien nowe.. więc raczej amory.
marasekm Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Osobiście polecam Kayabe. Już 5 lat śmigają na spręzynach -40 i mają się nieźle
Emejcz Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 A wcześniej ci nie stukało, czy od zawsze tak masz?
Janis Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 A wcześniej ci nie stukało, czy od zawsze tak masz? Jeżeli o mnie chodzi to wcześniej nie stukało, zaczęło dopiero jak te mrozy przyszły..
Matt. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Hahah to tak samo jak u mnie tylko ze w prawym tylnym właśnie jak mrozy przyszly jak jadę to na wybojach słychać stuki dochodzące od amortyzatora ale wyminiane byly w wakacje na nowe sachs
Rekomendowane odpowiedzi