pioteros Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) po blisko pięciu latach postanowiłem odpocząć od mojej 98' 200konnej 1.8TQ i zamienić ją na coś wygodniejszego zdjęcia jeszcze z ogłoszeniaserce jedyne słuszne ABZ 4.2 32V jeszcze bez gazuwrażenia z jazdy nie do opisania, skrzynia póki co nie daje o sobie znać choć nie ominie jej serwis w najbliższym szasiea silnik to jest po prostu bajka... kultura pracy wyzwala olbrzymiego banana na ryju przy każdym naciśnięciu pedału gazuz wyposażenia wszystko co można było sobie wymarzyć w 98r prócz xenonu, a dodatkowo solardach, elektryczna i grzana kanapa tył, składane lusterkaA4ka natomiast pójdzie sobie grzecznie na części abym miał ciut więcej niż rynkowe 8 tyspozdr i najlepszego w Nowym Rokutroche fotek juz mojego autorstwa Edytowane 17 Marca 2016 przez pioteros
pioteros Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 marzenie z dzieciństwa, od zawsze chciałem go mieć, od momentu kiedy zobaczyłem przedprodukcyjną wersję wypolerowaną na lustro w katalogu z 93/94 roku
bartoooh Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 sliczne cudowne piekne....wozidlo!!!!! gratki i bezawaryjnosci zycze:D
pioteros Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) tomciu a ty skombinuj mi jakis dwutloczek od D3 pod 360mm kiedyś tam w niedalekiej przyszłości :decayed: :decayed: Edytowane 31 Grudnia 2015 przez pioteros
wesz82 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Graty. Koles kupil taka sama ale juz 99 z zenonem i lpg Jej dzwiek zawsze powoduje banana na twarzy.
pioteros Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 powiem inaczej, trudno sie powstrzymac jadac przez miasto aby nie depnac troche mocniej zeby ludzie zaczaili co to jedzie
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 http://olx.pl/i2/oferta/przednie-zaciski-do-audi-a8-lub-vw-phaeton-CID5-IDazt1t.html Leżą i sie kurzą
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) o tomciu jak ogarne sie z hajsem to je wezmeplan jest taki, dbac, dbac dbac i zalozyc lpg ;d wszystko mi pasuje, kolo, zawiasno i hebel bo jest gabka na pedale, wiec jak wleca zaciski i tarcze na przod to od razu nowy plyn i solidne odpowietrzenie wszystkiegodzis wpadla juz tez kiera S-kowa z mojej B5 bo byla prawie nowa, obszyta taki to noworoczny poranek Edytowane 1 Stycznia 2016 przez pioteros
ryba85 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 nie wiem czemu ale d2 od zawsze mi sie podoba. szwagier ma taką samą.
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 o tomciu jak ogarne sie z hajsem to je wezme Masz info na FB
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 nie ma webasta, zapomnialem o tym ale nagrzewa sie momentalnie, obecne mrozy -10 stopni, dosłownie 2 minuty skrobania na wolnych i 2km wystarczy aby zagrzac go do 70 stopni
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kurna chata kanapa na kółkach Toć tym wygodniej się jeździ niż w domu telewizornie ogląda Gratki wygodnego wozidła
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 zawias toćka w tocke z b5 (przod) oprocz jednego gornego wahacza ale fakt nie chce sie wysiadac nawet w dzisiejszy mroz
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie dziwię Ci się Marzy mi się taki wózek...wygodnie..komfortowo... Rodzinnie można wypad gdzieś za miasto zrobić, a nie wciskać się w niby Rodzinne b5
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 dokladnie, b5 to masakra... o wiekszych dzieciach w fotelikach z tylu mozna zapomniec
Rekomendowane odpowiedzi