tomekhxc Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 nice jaki kolor będzie ? czy póki co tajemnica
FroS-t Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Spoko, podeślesz litra dobrej łychy i jakoś przepiję te natrętne pytania o duperele po nocach Nie litra tylko dwa i chyba połączone z moimi odwiedzinami u Ciebie Tomku
FroS-t Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Mi dwa razy nie trzeba powtarzać Dziękuję za zapro nice jaki kolor będzie ? czy póki co tajemnica Nie no żadna tajemnica, po sentymencie do latania kiedyś Hondą CBR 1000RR w malowaniu Repsola chce baaardzo intensywny pomarańcz, ori blaszki te co są będą na szaro i zostanie oczywiście logo S4 Edytowane 25 Maja 2016 przez FroS-t
FroS-t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Wczoraj dotarły nówki sztuki, nie śmigane prosto z ASO osłony do tarcz, Buła87 Thx Kurier przyniósł to No i ostatnio też kilkukrotnie wywalało mi błąd magicznego DPF’a, pomimo iż robiłem naprawdę dużo tras i kontrolowałem jego zapełnienie, po diagnostyce wyszło że pełny, i tak miałem to robić więc szybka decyzja DPF – Out Edytowane 2 Czerwca 2016 przez FroS-t
hejneken Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Kontroluj teraz olej Edytowane 2 Czerwca 2016 przez hejneken
BeyerBrown Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Wczoraj dotarły nówki sztuki, nie śmigane prosto z ASO osłony do tarcz, Buła87 Thx Życzę Ci powodzenia w ich montażu do zwrotnicy nie pochodzącej od S4... tak naprawdę te osłony co masz (z hebli 288x12) wystarczą by ogarnęły z luzem eSowe tarcze 300x22mm - i to bez jakiejkolwiek rzeźby, wiercenia, doginania etc. Moim zdaniem niepotrzebnie je kupiłeś, one są potrzebne dopiero w przypadku montażu większych tarcz (np. z modelu RS4) No ale Twoje akwarium i Twoje w nim rybki... Swoją drogą mam takie osłony na sprzedaż... nówki z ASO, zafoliowane. w bardzo atrakcyjnej cenie Edytowane 2 Czerwca 2016 przez BeyerBrown
tomekhxc Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wczoraj dotarły nówki sztuki, nie śmigane prosto z ASO osłony do tarcz, Buła87 Thx Życzę Ci powodzenia w ich montażu do zwrotnicy nie pochodzącej od S4... tak naprawdę te osłony co masz (z hebli 288x12) wystarczą by ogarnęły z luzem tarczę 300x22mm - i to bez jakiejkolwiek rzeźby, wiercenia, doginania etc. Moim zdaniem niepotrzebnie je kupiłeś No ale Twoje akwarium i Twoje w nim rybki... Swoją drogą mam takie osłony na sprzedaż... nówki z ASO, zafoliowane. w bardzo atrakcyjnej cenie nie ma wcale dużo roboty , montowalem u siebie nic nie trzeba doginac , jedynie co bylo to chyba dodatkowe dziurki zrobic obok , pare mm przesunac i siedzi
FroS-t Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Te osłony są na przód i pasują p&p...........
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wczoraj dotarły nówki sztuki, nie śmigane prosto z ASO osłony do tarcz, Buła87 Thx Życzę Ci powodzenia w ich montażu do zwrotnicy nie pochodzącej od S4... tak naprawdę te osłony co masz (z hebli 288x12) wystarczą by ogarnęły z luzem eSowe tarcze 300x22mm - i to bez jakiejkolwiek rzeźby, wiercenia, doginania etc. Moim zdaniem niepotrzebnie je kupiłeś, one są potrzebne dopiero w przypadku montażu większych tarcz (np. z modelu RS4) No ale Twoje akwarium i Twoje w nim rybki... Swoją drogą mam takie osłony na sprzedaż... nówki z ASO, zafoliowane. w bardzo atrakcyjnej cenie Panie to osłony na przód, na przyszłość patrz co za rybki pływają w tym akwarium zanim kogoś pouczysz
FroS-t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wczoraj odebrałem paczkę z UK którą wysłał mi Mój kuzyn na stałe zamieszkujący w Birmingham , a więc: Auto Finesse Detailing Bag Uzupełniona zaczyna sezon Auto Finesse Glisten – nowa wersja
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ty to chyba pijesz te środki To sobie kup http://showcarshine.pl/home/2525-artdeshine-nano-gloss-paint-sealant-version-3-300ml-sliskosc-i-mocne-przyciemnienie.html dla mnie mistrzostwo do ciemnych lakierów
FroS-t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dużo tego się zrobiło, muszę trochę zluzować , dlatego też ostatnio część Mojemu ojcu dałem ,z czego się mega ucieszył hehe a torba to najlepsza droga do ograniczenia, bo więcej nie wcisnę chociaż to co wysłałeś pewnie jeszcze da się upchać, także ten tego.....
kornetto Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 No ładna ładna ! Rozpieszczasz ją (; tylko ta naklejka na klapie...:/
FroS-t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Naklejki zostają, bo bardzo lubię to forum Edytowane 6 Czerwca 2016 przez FroS-t
BeyerBrown Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 FroS-t, Ty pewnie zamiast apteczki wozisz w tej wnęce kosmetyki, co?
kornetto Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Naklejki zostają, bo bardzo lubię to forum Jeśli Tobie się podoba to super (;
Rekomendowane odpowiedzi