bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam.Czy tarcza ze zdjęcia jest spalona? Jeśli tak to czy gwarancja to obejmuje? Klocki to ds2500 może one są przyczyną? Piszczy na dodatek okrutnie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Tominator Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Slabo widze to foto, sa przebarwienia na tarczy? Ja widze na tym foto wyżlobienie raczej niz przegrzanie. Dobry klocek i chyba kiepska tarcza, tak to widze.
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Tarcza ferodo. Dziwne że druga jest normalna. Na tarczy są takie czarne paski. Klocki i tarcze mają dopiero ze 2 miesiące :/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Stycznia 2016 przez bongod
iwadrian Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie wiem, czy to ci pomoże ale miałem identycznie gdy klocki się tak jakby zeszkliły, zrobił się na nich taki spiek i się błyszczały. Zdemontowałem klocki i przetarłem je delikatnie papierem ściernym 120-tką aż ta świecąca powłoka zeszła ( nie trzeba dużo). Najlepiej jest położyć papier na równej powierzchni i na tym szlifować. Po czasie tarcza doszła do siebie i przestało piszczeć.
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dzięki muszę spróbować Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Robero321 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Słabo widać jeśli te przebarwienia są niebieskawe to przypaliłeś tarcze i nie uznają Ci tego na Gwarancji. Załatwiłem tak dwa komplety w ciągu roku Twoja jeszcze nie jest tragiczna jest szansa że dojdzie do siebie ale już będzie słabsza po przyjaraniu
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 rozbierz zacisk i sprawdz co sie z nim dzieje podaj oznaczenie klocka
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 A to różne są te ds 2500? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Narazie to przy zimno może ogarnę jutro garaż żeby wjechać bo na dworzu to ręce odpadają Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Niestety nie :/ ale i tak muszę rozebrać bo uszy więdną Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Znalazłem jednak pudełka Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 to jest zwykły DS Performance a nie DS2500 rozbierz zacisk i sprawdz czy tłoczek prawidłowo sie cofa gumki w zaciskach musza byc suche i czyste, prowadnice równiez druga strone tez dokładnie obejrzyj
bongod Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 No to nieźle bo chciałem ds2500 :/ ciekawe za co zapłaciłem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka A jakby nie odbijały jak należy to nie czuł bym na kierownicy? Albo bym nie słyszał piszczenia cały czas? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
audi96 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie jest spalona, gdyby była to miała by kolory tęczy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Więc jest pozytyw jakiś Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi