griga-st Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Auto obadane na żywo. Zadko spotykany wypasik ze słusznym napędem. Tylko ten czarny kolor W piwnicy mam jeszcze zestawik p&p na (realne) 320
Wurger Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bardziej bym to określił, ze bazczelnie zaje*#li z garazu.
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 udostępnione na facebooku, może komuś się rzuci w oko :/
griga-st Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 udostępnione na facebooku, może komuś się rzuci w oko :/ taa, rzuci... chyba siodła, skrzynia, silnik, lusterka, navi... Lepiej żebyś podał jakieś znaki szczególne.
Wurger Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2016 udostępnione na facebooku, może komuś się rzuci w oko :/ taa, rzuci... chyba siodła, skrzynia, silnik, lusterka, navi... Lepiej żebyś podał jakieś znaki szczególne. Wszystkie znaki szczególne wypisałem w poscie. Przeciez nikt nie pozna jaki tam jest wydech itp... Auto nie miało żadnych rys, obcierek itp.
griga-st Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Auto nie miało żadnych rys, obcierek itp. Nie chce cie przygnębiać, ale myślę ze auto nie ma już nie tylko rys ale i blachy... , * Ziomal, i co z ta twoją piątką ?
Wurger Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Ziomal, i co z ta twoją piątką ?A dzwonili wczoraj z policji, ze znalezli ja na Śląsku. Oczywiscie rozebrana juz. Czyli najgorsze co mogło sie stać, bo to dodatkowe problemy z AC.W poniedziałek jade zobaczyć co z niej zostalo i bede myślał co dalej z tym zrobić.
griga-st Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Złodzieje dogadali się z firmami ubezpieczeniowymi... Teraz to tylko pod wandalizm pewnie...
Patryk1533 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Widziałem jakiś czas temu post na fb własnie odnośnie twojej Audi. Nic tylko współczuć bo robiła naprawde ogromna robotę!! Trzeba wozu pilnowac jak oka w głowie naszczescie ja na całej posesji mam alarmy i kamery i za kazdym razem gdzie jestem to auto ląduje na strzezonym.
Wurger Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 6/2/2016 o 10:15, Patryk1533 napisał: Nic tylko współczuć bo robiła naprawde ogromna robotę!! Dalej robi Autko już poskładane, wpadło 3.0 TFSI z S5 i jest git Jak to mówią: "Nie ma tego złego ..." Edytowane 4 Lutego 2017 przez Wurger
Kosmita Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 No to super ładne auto. Proponuje na przyszlosc nie wrzucac blach do netu. Po co im ulatwiac sprawe..
Rekomendowane odpowiedzi