Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawo kubek, start z drugiej linii :good:[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 08:23_________________________________________________ale się zaczęło :shocked: :shocked: :shocked:

a robercik :notworthy: :notworthy: :notworthy: jak narazie

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:wallbash:

Opublikowano

chyba mnie c**j strzeli :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja pierd...le :thumbdown:

Opublikowano

:wallbash: jak można nie dokręcić koła :doh1: :co::punish: Dobrze że stało się to za samochodem bezpieczeństwa a nie przy 300/h.

Robert się wkur..ł.

Opublikowano
:rant::baseball: :ranting1: :bokser:
Opublikowano

:angry:

P....ne żabojady, nawet k...wa nie potrafią koła dobrze dokręcić...

Ehhh...

Opublikowano

Polakowi zawsze wiatr w oczy,szkoda też Massy ale się ciesze że Hamilton miał problemy bo nie przepadam za tym watażką, nowa skrzynia i trójka znikła ha ha!!!

Opublikowano

:angry:

P....ne żabojady, nawet k...wa nie potrafią koła dobrze dokręcić...

Ehhh...

niemcy też w mercedesie nie postarali sie tylko groźniej miał rosberg :thumbdown:
Opublikowano

Szlag by trafił. Co za pech :wallbash:

Szczęście w nieszczęściu, że ani Rosberg, ani Massa nie punktowali.

Świetna jazda Kobayashi'ego :good:

Timo Glock nie mógł dać rady Sakonowi, który miejscami mało nie stawał na dohamowaniach :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja pierdziele,jak widzialem ze robson 2 jedzie za SC to otwarlem sobie piwko, poszedlem do kibla, mysle zaraz sie zacznie akcja- tym bardziej ze Renault sie dobrze spisywal na tym torze, wychodze z kibla a tu ROBSON OUT!!!!!!!!!!! :wallbash:

Ale sie wk :rant: :rant: :rant:ilem, niepotrzebnie tak wczesnie wstawalem! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

To raczej nie wina mechaników tylko tego pistoletu..

A może sie poprostu coś ukręciło bo jednak jechał dobrze wibracji ani nic nie miał.

Opublikowano

Ja pierdziele,jak widzialem ze robson 2 jedzie za SC to otwarlem sobie piwko, poszedlem do kibla, mysle zaraz sie zacznie akcja- tym bardziej ze Renault sie dobrze spisywal na tym torze, wychodze z kibla a tu ROBSON OUT!!!!!!!!!!! :wallbash:

Ale sie wk :rant: :rant: :rant:ilem, niepotrzebnie tak wczesnie wstawalem! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

To weź sobie teraz pomyśl, że ja do 4:10 nie spałem (kwalifikacje), potem trzepłem sie do wyra na 3,5h i wstałem na wyścig, żeby zobaczyć jak Robert odpada na 3 okrążeniu :wallbash:

Co do samego startu to mimo, że Vitek się rozpierd..., to zauważcie, że już nie pierwszy raz pokazał swój "atomowy" start :kox: Świetnie wygląda na powtórce :naughty:

Opublikowano

RK: "I was warming the tyres when I felt something strange at the back of the car..."

ehh no szkoda ale cóż

Opublikowano

Q....

:quattro: i by dojechal po kolo

:bicz: dla mechanikow

Opublikowano
Witalij Pietrow w następnym wyścigu - 24.10. w Korei Południowej - zostanie po kwalifikacjach przesunięty o pięć miejsc do tyłu. To kara za zbyt niebezpieczną jazdę i spowodowanie wypadku w GP Japonii.
Opublikowano
Witalij Pietrow w następnym wyścigu - 24.10. w Korei Południowej - zostanie po kwalifikacjach przesunięty o pięć miejsc do tyłu. To kara za zbyt niebezpieczną jazdę i spowodowanie wypadku w GP Japonii.

powinien być w ogóle odsunięty od f1 :!:

Opublikowano

To weź sobie teraz pomyśl, że ja do 4:10 nie spałem (kwalifikacje), potem trzepłem sie do wyra na 3,5h i wstałem na wyścig, żeby zobaczyć jak Robert odpada na 3 okrążeniu :wallbash:

Co do samego startu to mimo, że Vitek się rozpierd..., to zauważcie, że już nie pierwszy raz pokazał swój "atomowy" start :kox: Świetnie wygląda na powtórce :naughty:

No cóż. Nie był to udany poranek po nieco zarwanej nocy :disgust:

Ale mimo to wyścig ciekawy. Warto zauważyć, że Heidfeld kulturalnie puścił Kobayashi`ego.