Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l Wreszcie zaczęło się coś dziać w temacie Sporo niespodzianek na początku sezonu. Ekipa Hass`a nad Williamsem Do tego Vandoorne który jako jedyny zdobywa pkt dla ekipy mclaren/honda wtedy gdy dwaj mistrzowie świata nie jadą w wyściugu Na miejscu włodarzy zespołu miałbym gruby problem Szkoda trochę Vettela bo chyba mógł wygrać patrząc na to co zrobil Kimi komentatatorzy mówili że Ferrari ma problem z odprowadzaniem ciepła z turbiny i ogarnięcie tego zajmie około 12tygodni. Także będzie jeden z ciekawszych sezonów myślę Dominik http://www.kalbi.pl/kalendarz-f1 Masz żebyś nie zapomniał
Opublikowano 4 Kwietnia 201610 l No panowie jeszcze troche i swidnicki rusza .trasy jak co roku ,ale moze pogoda zrobi w tym roku psikusa i bedzie wesolo
Opublikowano 18 Kwietnia 201610 l Jakie wrażenia po GP Chin? Działo się sporo:kox: Znowu pech ferrari spowodował ze ciężko oceni ich kondycję względem mercedesow. Red bull się obudził w końcu a dwóch mistrzów świata znowu bez punktów w McLaren:decayed: No i jeszcze dyskwalifikacja r18 w wyścigu 6h silverstone za zbyt zużyta podłogę. Będą się odwoływać Tapnięte z SGS5
Opublikowano 15 Maja 201610 l No mercedes stracił sporo punktów na dzisjejszym niepotrzebnym wypadku:-( no i verstapen ,który niesamowicie zadebiutował w red bulu:-) brawo dla niego:-) chciaż moim ulubieńcem jest ice man ,który niestety był tylko drugi:-)
Opublikowano 15 Maja 201610 l myślisz o Hamiltonie i Rosbergu? Dokładnie. Ale można powiedzieć " its racing". Głupio że sytuacja miała miejsce przed prawym zakrętem. Hamilton chciał Rosberga z prawej wziąść , ale tez zamknął okienko i Hamilton odbił na trawę zamiast zahamować - refleks i tyle- nie ma co nad tym debatować. Ale wtedy ta sytuacja nie była juz do uniknięcia, bo Hamilton nie umiał hamować , podczas gdy Rosberg musiał zahamować przed zakrętem i wtedy go Hamilton wybił. It's RACING- i tyle. Ale Versappen zaskoczył tym jak długo dał radę jechać na jednych oponach. Jak się nie mylę to około 30 okrążeń, dlatego też wygrał. Świetny obrót sytuacji- to był wyścig za jakim tęskniłem.
Opublikowano 30 Maja 201610 l myślisz o Hamiltonie i Rosbergu? Dokładnie. Ale można powiedzieć " its racing". Głupio że sytuacja miała miejsce przed prawym zakrętem. Hamilton chciał Rosberga z prawej wziąść , ale tez zamknął okienko i Hamilton odbił na trawę zamiast zahamować - refleks i tyle- nie ma co nad tym debatować. Ale wtedy ta sytuacja nie była juz do uniknięcia, bo Hamilton nie umiał hamować , podczas gdy Rosberg musiał zahamować przed zakrętem i wtedy go Hamilton wybił. It's RACING- i tyle. Ale Versappen zaskoczył tym jak długo dał radę jechać na jednych oponach. Jak się nie mylę to około 30 okrążeń, dlatego też wygrał. Świetny obrót sytuacji- to był wyścig za jakim tęskniłem. Kimi miał 1 kółko mniej na tych samych gumach Widac było że chłopak zawiedziony bo nie wiele brakowało a by wygrał. Niestety jednak napęd ferrari za słaby do wygrywania z Mercedesem Jakie wrażenia po gp monaco? Zwycięstwo podarowane przez ekipe z pit stopu red bull Vettel nie mógł sobie z Perezem poradzić
Opublikowano 29 Listopada 20178 l Temat umarł, a tu takie niusy!!! Wąski, kiedyś w Bukowinie opowiadałeś o tym co się teraz dzieje, czapki z głów.
Opublikowano 23 Marca 20188 l W dniu 16.01.2018 o 13:41, mech15 napisał: Oł je. Robert wraca!!! Wraca na ławkę rezerwowych. Jakieś typy co do Albert Park?
Opublikowano 26 Maja 20197 l Nie ma z kim pisać, każdy trening, Q, i wyścig obejrzany W przyszłym sezonie wybieram się na żywo
Opublikowano 13 Lipca 20206 l Widzę, że temat umarł rok temu a mamy już 2 wyścigi nowego sezonu. Póki co Mercedes poza zasięgiem i wygląda na to, że Hamilton zmierza po kolejnego mistrza. Ferrari od początku dramat, wczorajszy wyścig i wykluczenie Vettela na starcie to już nawet ciężko komentować. Wyścig wyglądał tak jak pewnie będzie wyglądał sezon. Mercedes z przewagą bez jakiejkolwiek walki o 1 miejsce. Z tyłu trochę ciekawiej ale osobiście wolę jednak walkę na czele.
Opublikowano 6 Grudnia 20214 l Wiem że temat nuż kaput ale napisze a co Nie wiem czy ktoś oglądał wczorajszy wyścig ale było to coś czego jeszcze nie widziałem. Trochę za sprawą organizatorów a trochę za sprawą samych zawodników. Ale było co pooglądać. Pozdro