adams78 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Myślę, że BMW za szybko pochwalił się nowym bolidem - należało pracować nad konstrukcją do końca. Poczuli się chyba nieco zbyt pewnie; podczas gdy konkurencja siedziała w garażach w pocie czoła, Thyssen uznał że jest dobrze, chwalił się KERS-em i zarządził testy. A kto ostatni wyjechał na testy? Red Bull, a na końcu Brown... O ile w ubiegłym sezonie spokój i opanowanie w BMW imponowały, o tyle teraz przydałoby się dać im porządnego kopa...
Wąski Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 już jutro Piątek 24.04. 2009 09.00 Trening 1 Polsat Sport Extra 13.00 Trening 2 Polsat Sport Extra Sobota 25.04. 2009 10.00 Trening 3 Polsat Sport Extra 13.00 Kwalifikacje Polsat Niedziela 26.04. 2009 14.00 Wyścig Polsat
Daimos Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po pierwszym treningu możemy być optymistami jeżeli chodzi o BMW, Heidfeld 2, Kubica 3 (z KERS'em), ale to chyba zasługa wcześniejszych testów na tym torze
jacekm Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Po pierwszym treningu możemy być optymistami jeżeli chodzi o BMW, Heidfeld 2, Kubica 3 (z KERS'em), ale to chyba zasługa wcześniejszych testów na tym torze Owszem, ale na miękkich oponach
GRazny Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 po drugim wszystko wróciło do normy :polew:
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 po drugim wszystko wróciło do normy :polew: :polew: A ja sobie w pracy oglądnę wyścig tym razem
miro_x Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Chyba znowu szału nie będzie. (czytać bez "chyba" ;()
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No cudów nie ma sie spodziewać. mam tylko nadzieję, że zdążą na kolejny wyścig z "nowym" bolidem. Na razie są tak sprzeczne doniesienia ze Scuderii BMW, że na pewno coś kombinują
Yelo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Najgorsze jest to, że BMW zapowiadało się od Australii, że na Barcelonę zrobią rewolucję... Tymczasem BMW już zaczyna powoli stawiać pod znakiem zapytania podwójny dyfuzor na 10 maja, a inne zespoły poczyniły zmiany podobne do zapowiadanych przez BMW jako przyszłe, a w Hiszpanii mają pojawić się kolejne... Jakby tego było mało, to KERS w wydaniu BMW to kupa, jest cięższy od McLarenowego i ma mniejszą sprawność. Podsumowując wracam do obserwowania F1 sprzed lat, czyli z ograniczeniem ładunku emocjonalnego, bo to co BMW odstawia, to witki opadają. Mam nadzieję, że się mylę i jeszcze powalczą w tym sezonie...
Gość mmcv Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja tam bym sie specjalnei nie podniecal nawet tym nowym bolidem... Red Bull ma bolid bez dyfuzorow i kreci duzo lepsze czasy ... zobaczymy... ale poki co rozczarowuje nie tylko BMW
Yelo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 RedBull ma jakieś wynalazki, że nawet nie mają jak dyfuzora założyć. Nie chodzi o pakiet aerodynamiczny, tylko coś z zawieszeniem, oczywiście szczegóły nie są znane, zespoły starają się jak najmniej ujawniać.
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja tam bym sie specjalnei nie podniecal nawet tym nowym bolidem... Red Bull ma bolid bez dyfuzorow i kreci duzo lepsze czasy ... zobaczymy... ale poki co rozczarowuje nie tylko BMW Tu się w pełni zgadzam. O ile BMW (oficjalnie jako team) jest zespołem młodym, to Ferrari przyprawia mnie o palpitacje serca. Chyba zbytnio się przyzwyczaili do pozycji nie kwestiowanego lidera.Do BMW mam słabość tylko ze względu na nasego ziomka, to Ferrari uwielbiam od "zawsze". Normalnie czegoś takiego to jeszcze nie było. Z drugiej strony może to i dobrze. Znowu F1 powoduje u mnie taki skok adrenalinki, ze przed wyścigiem, jak wstaję rano, to rezygnuję z kawy z obawy o serducho
wustyle Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 tak jak mowilem wczesniej uznajmy ten sezon za nieudany... ja rozumiem, ze wyscig jeden po drugim moze sie nie udac ale brak awansu do Q3 swiadczy o bardzo slabej kondycji zespolu no trudno taki jest sport z drugiej strony fajnie, ze red bull, toyota i brawn zdetronizowaly ferrari, maclaren'a i bmw jest poprostu ciekawiej
mcm Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A tak serio, to jutro Kubicujemy no no o 14 siadamy z browarkiem i oglądamy... PS kombinujemy ze śwagrem kampera od znajomego i wybieramy się na GP Węgier jak się wszystko uda
truckmaniac Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A tak serio, to jutro Kubicujemy no no o 14 siadamy z browarkiem i oglądamy... PS kombinujemy ze śwagrem kampera od znajomego i wybieramy się na GP Węgier jak się wszystko uda Ja tam bez browarka niestety W zeszłym roku wybierałem się na GP Francji, na Magny-Cours. Niestety plany się pokrzyzowały. Może w tym roku uda się na Monzę. Tak czy siak. Mimo spadku "formy" BMW, nadal wierzę w talent Roberta.
soolek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 I już pozamiatane Cysterna wyjechała, zderzak rozwaliła i za***prza na 18 pozycji aż huk idzie
truckmaniac Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie cysterna rozwaliła zderzak, tylko Freund z zespołu chciał wyeliminować konkurencję
Rekomendowane odpowiedzi